≫ 

Borba za Anđelinog brata (14) i daje traje: Dečak operisan 4 puta, ne zna da mu je sestra mrtva

Tinejdžer se nalazi u teškom stanju

  • 1
Mančići, porodica nastradalih Srba u Nemačkoj Foto: Jugmedia.rs

Nemački lekari još se bore za život Darka M. (14) iz okoline Leskovca koji je teško povređen u stravičnoj nesreći nadomak Rotenburga u kojoj su život izgubili njegova sestra Anđela (19), njen dečko Miloš Stanojković (20) i ujak Zoran Disić (41).

- Darko je operisan 4 puta, kažu da je sve prošlo dobro. Ne znam šta će i kako dalje biti. Bojim se za njega - kaže Ivana M., majka poginule Anđele i povređenog tinejdžera.

Nesrećna žena, skuplja snage da izdrži bol za gubitkom ćerke i najmilijih kako bi pomogla sinu da se oporavi.

- Anđelu sam izgubila, brata takođe. Nadam se da će bog pomoći i lekari dati sve od sebe da mi Darko preživi. Ne bih podnela da izgubim i njega... - kaže ona tiho.

Anđela Mančić Darkova sestra Anđela, koja je poginula na licu mesta/ Foto: privatna arhiva

Četrnaestogodišnjak nalazi se u teškom stanju i reaguje samo na glas svoje majke...

Familija stradalih u Nemačkoj još ne zna kako je došlo do sudara u nedelju ujutro. Iako su nemački mediji objavili da je vozač "forda", u kom su se nalazili poginuli Srbi, udario u znak "stop", a potom se odbio i udario u "golf" pa u "pežo", porodica Disić za sada nema saznanja koja bi potkrepila te navode.

Naime, prvobitna vest koju su dobili iz Nemačke, od Ivane, Anđeline i Darkove majke, Miletove supruge i sestre od strica poginulog Zorana, bila je da je u njih udario automobil. I fotografije sa mesta nesreće na kojima se vidi znak "stop" kako stoji bez ijednog oštećenja, a dva-tri metra od njega razlupali automobili, takođe unosi sumnju da li su mediji naveli pravi uzrok nezgode.

VIDEO: Poslednji snimak Miodraga J. sa devojkom

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    9. avgust 2019 | 10:52

    Ивана, драга дубоко у души саосећам са вама.Ваша је бол немерљива,и тешко је било шта рећи јер та бол никада неће проћи,само се држите и борите за свог сина

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA