"Ljubio ga je po vratu, masturbirao..." Bolna ispovest majke dečaka kog je zlostavljao Goran Jevtić

Dečakova majka J. K. ispričala je tokom suđenja da se njen sin te noći kući vratio vidno uplašen, uzrujan i da se tresao kao da je zima

  • 13

Glumcu Goranu Jevtiću, kojem je Osnovni sud u Somboru u martu izrekao prvostepenu presudu od 10 meseci kućnog zatvora zbog optužbe da je obljubio šesnaestogodišnjaka L. K iz Sombora, kazna je promenjena u deset meseci zatvora. Majka žrtve ispričala je kroz šta je njeno dete prošlo nakon zlostavljanja.

Naime glumac je maloletnika uvukao u toalet somborskog pozorišta, ljubio ga po vratu, jednom rukom masturbirao, a drugom izvadio penis dečaka i stavio ga u usta. Dečakova majka J. K. ispričala je tokom suđenja da se njen sin te noći kući vratio vidno uplašen, uzrujan i da se tresao kao da je zima, tako da mu je dala da popije bensedin za smirenje.

- Bio je uplakan i prvo nije hteo da kaže šta se desilo. Tek na insistiranje drugarice i radnika pozorišta koji su ga dopratili ispričao je. Plakao je i imao nagon za povraćanje.

- Sin mi je rekao: "Nisam mogao, bio sam blokiran. Pomislio sam, ako ga udarim, onda više nikada neću moći da uđem u pozorište. Razmišljao je o tome kakve sve može imati posledice s obzirom na Jevtićev položaj u glumačkom svetu, da li ga je trebalo udariti, kako će se to odraziti... Nakon toga dolazi do većih problema jer više nije mogao normalno da spava, jede, bio je povučen u sebe, spavao je obučen i zbog toga smo se suprug i ja obratili psihijatru, koji mu je propisao psihoterapiju, bromazepam i tablete zolofta - navela je majka oštećenog.

L. K. nije krio sreću kada ga je Jevtić pozvao na piće jer ga poziva glumac koji je poznat, i to mu je imponovalo s obzirom na to da je pohađao dramsku sekciju i želeo da se bavi glumom. Navodno on nije slutio da će se taj susret ovako završiti.

(Telegraf.rs/Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 937

    4. oktobar 2019 | 15:13

    Odvratan mi uvek bio a posebno sada...

  • Nemanja

    4. oktobar 2019 | 13:54

    Idemo sada malo trpanje u zatvoru, nista drugo nije ni zasluzio.. 🤮🤮🤮

  • Rale

    4. oktobar 2019 | 14:15

    Ako je ovo istina mnogo je strasno!Uzas jedan.Jadno dete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA