"Žena iskočila iz auta i počela da pliva, pokušali smo da joj dobacimo crevo": Svedoci o nesreći u Crnoj Gori

U stravičnoj nesreći u Crnoj Gori poginuli su žena i dva tinejdžera

  • 0
Automobil upao u reku, u reci, reka Foto: Shutterstock/Ilustracija

Žena A.K (43), šesnaestogodišnji M.K. i tri godine stariji N.K poginuli su prilikom izletanja automobila sa malog mosta u Rogamima u Crnoj Gori.

Do nesreće je došlo kada je "citroen sakso", plave boje, sleteo oko 7.37 sati u potok Širolija, rečeno je "Vijestima" nezvanično iz Uprave policije. Iz reke je prvo izvučeno telo ženske osobe, dok su se u potragu za ostalim uključili ronioci Regionalnog ronilačkog centra.

Na Fejsbuk stranici Službe zaštite ranije danas je objavljeno da su u 07.37h dobili prijavu da je u mestu Rogami automobil sleteo u potok Širolija, i da su na lice mesta upućene tri posade sa devet vatrogasaca. Zatim se akciji priključila i ekipa ronilačke jedinice iz Bijele i nakon kraće potrage na dubini od pet metara pronašla dva tela, potvrdio je direktor Regionalnog centra Bijela Danilo Mijajlović.

Jedan od meštana Rogama kazao je novinarima da je sa bratom i komšijama bio vani kada je začuo glasove koji dopiru sa mosta.

"Videli smo da auto pluta po reci i da je krenuo da tone. Ženska osoba je iskočila kroz zadnja vrata i počela da pliva. Pošto smo neplivači, brat i ja smo pokušali da dobacimo crevo za koje bi se uhvatila kako bismo je izvukli iz vode, ali bezuspešno", ispričao je on, prenosi Antena M.

Navodno je vozač automobila pokušao da pređe mostić, ali je bujica odnela vozilo, ispričali su svedoci tragedije medijima.

Video: Bujica odnela deo metalne ograde, Lim preti da se izlije: Apokaliptični prizori kod Prijepolja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA