KARADŽIĆ O SUĐENJU: Niko me iz Partizana nije zvao da se žali!

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije istakao da je upoznat sa saopštenjem crno-belih, ali da njega niko nije kontaktirao * Dodao je i to da ima puno poverenje u sve organe Saveza i da se neće mešati u rad Sudijske organizacije

  • 5

Ponovo je suđenje tema broj jedan u srpskom fudalu! Posle odluke Odbora za analizu suđenja Fudbalskog saveza Srbije da kazni Dejana Dimitrijevića i njegove pomoćnike zbog toga što nisu svirali penal za Partizan protiv Slobode, saopštenjem se oglasio i klub iz Humske.

Crno-beli nisu zadovoljni radom Disciplinske komisije FSS i Odbora za analizu suđenja i smeta im neobjektivnost, pristrasnost, klubaštvo i očigledno kršenje fudbalskih propisa. Međutim, na udaru Partizana nisu se našli predsednik FSS Tomislav Karadžić, kao i gensek Zoran Laković.

- Niko me iz Partizana nije zvao da se žali - rekao je Karadžić za ''Sportski žurnal'' i nastavio: Nisam pročitao saopštenje crno-belih, ali sam čuo o čemu se radi. Na Skupštini sam rekao da neću komentarisati i mešati se u odluke Odbora za analizu suđenja, nezavisnog u radu. Imam puno poverenje u sve naše organe.

Prvi čovek Saveza dao je i jedan savet superligašima, a odnosi se na komentarisanje suđenja.

- Bilo bi dobro da se svi klubovi uzdrže od toga, jer su sudijske greške sastavni dio igre. Sigurno nisu namerne - rekao je Karadžić za kojeg su tokom poslednjeg kola JSL i navijači Zvezde i Partizana imali određenu poruku.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA