ĐOKOVIĆ: Sramota! Troicki nije terorista pa da mu zabrane dolazak u Arenu!

Prvi reket sveta iznenađen odlukom Međunarodne tensike federacije (ITF) da Viktoru zabrane dolazak na meč između Srbije i Kanade

  • 6

Najbolji srpski teniser Novak Đoković bio je srećan posle uvodne pobede u Dejvis kupu protiv Kanade, ali je s druge strane bio tužan što u ''Areni'' nije bilo mesta za suspendovanog Viktora Troickog.

Ðokovć je ocenio da je odluka Međunarodne tensike federacije (ITF) da se Troickom zabrani prisustvo meču u Beogradskoj areni žalosna činejnica.

- Žalosno je što mu nisu dozovoli da bude u dvorani, verujem da će on u Lozani uspeti da dobije ovaj slučaj. Mislim da zabrana prilaženja Areni nije korektna s obzirom na to da odluka o suspenziji nije još pravosnažna, jer je on uputio žalbu. Pa, nije on terorista niti ubica - rekao je Novak i istakao da se oseća odsustvo Viktora.

Đoković je naglasio da je sledeći protivnik Miloš Raonić izuzetan teniser.

- Raonić ima najveći list na nozi koji sam video u životu, ipak je to Crnogorac, to je prirodna sila - rekao je Ðoković u duhovitim tonu i dodao da Raonić zaslužuje da se nađe među prvih pet igrača na svetu.

Novak je, takođe, nagovestio da bi mogao da igra u sutrašnjem dublu u zavisnosti od ishoda meča Tipsarević - Raonić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA