≫ 

Ovo je učiteljica heroj koja je ubijena dok je pokušavala da zaštiti decu: Strašni detalji masakra u Teksasu

Eva je predavala 17 godina, a bila je u 40-im godinama života, prenosi Njujork Tajms

  • 8
Učiteljica ubijena u Teksasu Foto: Tanjug/AP/Twitter

Strašna tragedija je pogodila Ameriku, kad je Salvador Ramos (18) juče upao u osnovnu školu u gradiću Uvalde u Teksasu i ubio 19-oro dece starosti od 7 do 10 godina i njihovo dvoje učitelja.

Učiteljica koja je predavala 4. razredu, Eva Mireles, prva je žrtva masakra u Osnovnoj školi Robb koja je identifikovana.

Kako javlja Njujork Tajms, a prenosi Hafington Post, Eva je ubijena dok je pokušavala da zaštiti decu od ubice, koji je ušetao u školu i otvorio vatru. Novinari su razgovarali sa njenom tetkom Lidijom Delgado.

Eva je predavala 17 godina, a bila je u 40-tim godinama života, prenosi Njujork Tajms. Njena tetka je rekla da je Eva bila omiljena u zajednici, i da je bila ponosna da predaje u školi u kojoj su učenici uglavnom latinoamerikanci.

- Moja sestričina je poginula u ovoj tragediji, dokle će ovo da se nastavi? Nisam pomišljala da ovo može ovde da se desi, sad možemo samo da se molimo za sve nas, za našu decu, porodice i Ameriku - rekla je Lidija.

Video: Masakr u Teksasu: Osamnaestogodišnjak usmrtio 14 učenika i jednog profesora

(Telegraf/HuffPost)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zaza

    25. maj 2022 | 08:14

    To je dokaz da je amerika zemlja ludaka i pobudalenog naroda,nije ni cudo sto se ovo desava ,a mi ,,evropljani"dozvoli li smo da nam oni vode zivot i politiku,neka im je laka zemjla svim malisanima i nastavnika

  • Misa

    25. maj 2022 | 07:09

    Zalosno je jer su zrtve nevina deca. To je slika danasnje Amerike u kojoj se radjaju ovakvi manijaci sa puskama u krvavim rukama.

  • kiseli kupus

    25. maj 2022 | 07:34

    Da im nije Putin kriv?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA