IZ IZRAELA S LJUBAVLJU: Pola Beograda posetilo MANIFESTACIJU o kojoj je pričala cela SRBIJA! (FOTO)

Održana je izložba "Excanged Glances", koja je osmišljena kao zajednički serijal fotografija Milene Đorđević (Telegraf) iz Srbije i Dora Neva iz Izraela

  • 0

Na manifestaciji "From Israel with love", koja je ovog vikenda održana u Mikser Hausu, predstavljena je izraelska kultura, gastronomija i muzika.

MILENA I DOR SU SRPKINJA I JEVREJIN: A njihova priča će vas naterati da stanete na trenutak i ZAMISLITE se! (FOTO)

Posetioci su imali priliku da uživaju u jedinstvenoj fuziji izraelskih i balkanskih kuliranskih majstorija, vlasnika restorana "Smokvica" i vlasnika poznatog restorana Saro Bistro na Menhetnu Reema Hertsai Erana Elhalala.

OVAJ IZRAELAC JE NAUČIO AMERE ŠTA JE SRPSKA HRANA! U Njujorku sada jedu ĆEVAPE, PUNJENE PAPRIKE, AJVAR, PREBRANAC, GIBANICU...

Prvog dana manifestacije, osnivač GeekChicTLV Centra za modno preduzetništvo u Izraelu Viktorija Kanar održala je prezentaciju o istoriji izraelske mode, nakon čega je usledio razgovor uz učešće modnih dizajenera iz Izraela - Mićal Hidas, Liron Itzhakov i Eva Al Keneresh i modnih dizajera iz Srbije.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

ONI MEŠAJU HEVI METAL I IZRAELSKI FOLK i stigli su u SRBIJU! Bićemo popularniji od Ofra Haze! (FOTO) (VIDEO)

Održana je i izložba "Excanged Glances", koja je osmišljena kao zajednički serijal fotografija Milene Đorđević iz Srbije i Dora Neva iz Izraela, dok je večernji program bio rezervisan za koncert pionira orient metal zvuka, benda "Orphaned Land", poznatih po tome što kroz svoju muziku šire poruke ljubavi i tolerancije.

EGZOTIKA, GURMANLUK I DOBRA MUZIKA: Ako želite da posetite Izrael, dođite za vikend u Mikser haus! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Drugi dan manifestacije je za publiku bila priređena muzička matina uz muziku pijaniste Nenada Ivovića, koji je master studije završio u Tel Avivu, u prestižnoj muzičkoj školi Zubina Mehte, a održan je i koncert tria "The Hazelnuts", koji svojim "vintage" stilom prenosi harmoniju Nju Orleansa tridesetih godina prošlog veka.

Uveče je bila održana i revija modela izraelskih modnih dizajnera, čije su stvari posetioci mogli da kupe na licu mesta.

Ulaz za sve programe je bio besplatan osim za koncert grupe "Orphaned Land", a manifestacija koja je organizovana od strane Miksera i Ambasade Izralea u Beograda, podržana je od strane modnog studija "Klik".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA