VUJOŠEVIĆ: Jedini smo srpski klub koji je živ u Evroligi!

Strateg "crno-belih" zna da su šanse za trijumf protiv Fenerbahčea minimalne, ali od svoje ekipe očekuje da pruži maksimum. Dalo bez treninga ide za Istanbul

  • 15

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.45 gostuju ekipi Fenerbahčea u okviru 9. kola grupe A Evrolige. "Crno-beli" i dalje imaju šanse za prolazak u TOP 16 fazu, ali bi u slučaju poraza od tima Željka Obradovića morali da se nadaju porazu Nantera od Budiveljnika. Trener "Parnog valjka" Duško Vujošević svestan je da bi pobeda u Turskoj bila ravna čudu, ali kaže da njegovi igrači moraju da odigraju maksimalno borbeno:

- Naša jedina obaveza je da pružimo maksimum. Ako uspemo to da sprovedemo u delo, to će već biti neka vrsta pobede. Opet imamo kadrovskih problema, Dalo ima problem sa virusom i nije trenirao. Ne razmišljam o utakmici sa Budiveljnikom, ali mislim da svako u Evroligi i u svom poslu ima obavezu da ide na pobedu. Ja verujem da su ljudi iz Budiveljnika časni i da idu na pobedu protiv Nantera.

Ne možemo da budemo zadovoljni igrom i rezultatom u Solnoku. Jednim delom smo se potrošili protiv Budiveljnika. Produženi eho slavlja je učinio svoje, a protivnik je bio maksimalno motivisan. Jedini smo preostali srpski tim koji "živi" u Evroligi i ima šanse za plasman dalje, pa ćemo se u skladu sa tim i ponašati - izjavio je Vujošević.

Centar "crno-belih" Đorđe Gagić kaže da će igrači dati sve od sebe:

- Fenerbahče je sjajan klub, svima je jasno da su oni veliki favoriti. Iako nemamo sreće sa povredama, spremamo se maksimalno. Oni će biti motivisani, jer žele prvo mesto koje donosi određene priviliegije u daljem nastavku Evrolige. Imaju sjajnu ekipu sa fenomenalnim trenerom, ali borićemo se i pozitivno razmišljamo - rekao je Gagić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA