​A​m​e​rikanci PUTOVALI KROZ VREME? Podaci o misteriji prvi put izneti javno! (VIDEO)

Tajni eksperiment američke ratne mornarice je sproveden 28. oktobra 1943. godine na dokovima brodogradilišta u Filadelfiji

  • 19

Da li ste čuli za Montejk projekat, tajni plan američke vlade za putovanje kroz vreme? Dok se teorija zavere o ovom projektu razarađuje u mnogo verzija, glavna nit priče je da je američka vlada uspela da napravi portal za putovanje u druge vremenske dimenzije i to još 1980-ih godina.

DA, PUTOVANJE KROZ VREME JE MOGUĆE: Tesla i Ajnštajn su bili deo misterioznog "PROJEKTA DUGA" koji to dokazuje!

Većina dokaza da je ovaj projekat postojao dolazi iz knjige "Montejk projekat", autora Prestona Nikolasa i Pitera Muna. Iako ona ne sadrži neke fantastične tvrdnje i dokaze, zapravo je i jedini dokaz koji opisuje tzv. Filadelfijski eksperiment.

Tajni eksperiment američke ratne mornarice je sproveden 28. oktobra 1943. godine na dokovima brodogradilišta u Filadelfiji. Pretpostavka je da je u eksperimentu učestvovao razarač "USS Eldridge", iako su članovi posade broda negirali taj događaj.

Postoje različite verzije priče o ovoj tematici, a većina ozbiljnih naučnika odbacuje priče kao neistinite.

Dana 22. jula "USS Eldridge" je učinjen potpuno nevidljivim, video se kao zelena izmaglica, a neki članovi posade su se posle eksperimenta žalili na mučninu.

Sledeći test sproveden je 28. oktobra i ovog puta "Eldridge" je u potpunosti nestao. Istovremeno, viđen je u mornaričkoj bazi u Norfolku, udaljenom 600 km, da bi brod opet nestao i pojavio se u Filadelfiji. Zagovornici ovog događaja tvrde kako se radilo o slučaju slučajne teleportacije.

Iako ovakve priče i teorije zavere zvuče interesantno, ipak ne postoje relevantni dokazi za postojanje ovog eksperimenat, kao ni Montejk projekta, već samo glasine i jedna knjiga.

I da je projekat postojao, i da nije, svakako je dobar materijal za scenariste serija i filmova.

(Telegraf.rs / Viralnova)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kate

    12. septembar 2016 | 19:13

    Koristeci Tesline nacrte jer su hteli da im se brodovi ne vide na radaru. "Nevidljivi" avioni su leteli i po Srbiji a jedan je i pao ako se dobro secam!?

  • Gile

    12. septembar 2016 | 15:41

    Jeste, majkl j.fox je prvi to izveo i to iz dva dela.

  • Vesna

    12. septembar 2016 | 19:46

    A sta se dogodilo tj.gde su bili kada su se PROBUDILI ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA