≫ 

Evo kako bi serija Seks i grad izgledala u 2018. godini - originalni pisci otkrivaju radnju 6 novih epizoda

Koliko bi Samanta, Miranda, Keri i Šarlot uživale u 2018. godini?

  • 0

Čuvena serija "Seks i grad" slavi 20. godina od emitovanja prve epizode, a ne možemo a da se ne zapitamo - kako bi serija izgledala da se vratila 2018?

Jedna novinarka rešila je da to sazna i uspela je da dođe do pisaca scenarija ove serije, koji su joj, na njeno iznenađenje, otkrili da već imaju 6 spremnih epizoda koje bi se odvijale u današnje vreme.

Pogledajte kako bi one izgledale:

1. Prirodne žene

Foto: Profimedia

Šarlotina devojčica se konstantno trlja o stvari u javnosti jer je sasvim slučajno otkrila masturbaciju. Šarlota ne želi da sputava njenu seksualnost, ali ne može da dozvoli da se to i dalje dešava.

Ovo pokreće klasičnu branč debatu: Samanta tvrdi da je to sjajno, dok Miranda veruje da bi to trebalo da radi u tajnosti.

Razgovor sve devojke (sem Samante, naravno) podstiče na razmišljanje o tome kakve bi one bile da im je bilo dozvoljeno da istražuju seksualnost od najranijih godina.

Takođe, isprobavaju trendi joga kurs sa kozom trening, Keri odlučuje da pari svoju vaginu za priču za jedan magazin i otkriva da joj se sviđa, uprkos ubeđenju da su vagine savršene u svom prirodnom stanju.

Keri ne može, a da se ne zapita: Da li smo zaista sačinjeni samo od životinjskog instinkta.

2. Tekst i subtekst

Foto: Profimedia

Devojke imaju sve više problema da pronađu vremena za zejdnički branč i troše na stotine poruka za dogovaranje.

U tom haosu, Šarlota devojkama slučajno šalje sliku Harijevog penisa - koji je, ispada, obdaren.

Kada se napokon nađu, keri traži da sklone telefone tokom branča. Svi imaju odličan izgovor da to ne učine, ali ona želi da održe vezu koju su imale u prošlosti - da se viđaju i pričaju o svojim problemima uživo.

Eksperiment isprva kreće dobro jer dolaze do ozbiljnijih tema bez telefona koji im odvraća pažnju - sve do trenutka kada Miranda prizna da ne može da izdrži ni još jedan minut duže bez proveravanja telefona.

Keri ne može, a da se ne zapita: Da li svi ispadamo loši ljudi zbog telefona?

3. Lično politički

Foto: Warner Bros

Miranda odlučuje da se kandiduje za poziciju guvernera, zbog čega ona i Stiv moraju da revidiraju svoje troškove. Dugo vremena su navikli da Miranda zarađuje, ali Stiv sada mora da se iskaže ako žele da zadrže svoj životni stil dok je Miranda u političkoj kampanji.

Samanta isprobava vampirski tretman lica, koji prethodno zahteva test krvi. Test otkriva da ima gen za rak dojke, koji takođe može da dovede do raka jajnika.

Razmišlja o tome da ukloni jajnike, jer ne planira da ih koristi, ali donošenje odluke iznenađujuće postaje agonija.

Keri ne može, a da se na zapita: Šta nas stvarno čini ženama? Ili muškarce, muškarcima?

4. Čudnije od čudnog

Foto: Profimedia/AFP

Keri nastavlja svoju karijeru ulaskom u vode pisca - iako su stvari i dalje vezane za njenu stvarnost. Zbog toga, svi se pitaju ko je ko u njenim tekstovima i šta zaista misli o njima.

Šarlota je nervozna jer počinje da radi kao direktor muzeja, a njena ćerka joj daje lutku vilu za prvi srećan dan na poslu.

Kada joj traži lutku i za drugi dan, ona joj govori da je Rouz otišla u Kanadu i nastavlja da insistira da se nikada neće vratiti. Sve ovo dovodi do neočekivanog izliva emocija i Šarlot otkriva brojne svoje nesigurnosti.

U međuvremenu, Samanta rezerviše sesiju sa seksi šamanom i odvlači sve devojke na posebnu terapiju gde sve ostaju šokirane svojim vizijama.

Keri ne može, a da se ne zapita: Šta je stvarno, šta je vera, i da li nam je svima potrebno nešto u šta možemo da verujemo?

5. Ja, troje

Foto: Tanjug/AP

Miranda kasni na branč jer je jedan od njenih omiljenih kolega otpušten zbog optužbi za silovanje. Nalazi se u konfliktu jer, uprkos njenim feminističkim ubeđenjima, voli tog tipa i nije sigurna da su same optužbe dovoljan razlog za njegovo otpuštanje.

Samanta otkriva da i nju tuže zbog seksualnog uznemiravanja, bez ikakvog razloga.

Devojke potom dele svoja sećanja na seksualna uznemiravanja kroz koja su prolazile tokom života.

Keri ne može, a da se ne zapita: Kako da pređemo sa ja, na niko nikad?

6. Zamka za roditelje

Foto: Guliver/Evan Agostini/Getty Images

Šarlot i Miranda otkrivaju da je pronalaženje drugih majki za prijateljice podjednako teško kao i zabavljanje sa muškarcima.

Zapravo, teže je - deca moraju da se slažu, moraju da se slažu sa drugom majkom, a muževi donose još jednu nepoznatu u celu jednačinu.

To dovodi do trenutka kada Šarlot i Miranda počinju da preispituju svoje prijateljstvo - zašto one nisu mame prijateljice?

Kada pokušaju da se druže bez Keri i Samante, sve se završava tako što osuđuju jedna drugu zbog načina na koji odgajaju decu. Šarlot mora da nauči da se malo više opusti sa svojom decom, dok Miranda mora da prestane da

kontroliše njihov svaki trenutak života.

Samantu sve ovo smara i odlučuje da pronađe nove prijateljice. Skuplja četvorku sa drugim Samantama - starijim ženama koje su i dalje singl i samo žele da se zabavljaju - zbog čega otkriva da je ona postala "Šarlot" grupe.

Keri ne može, a da se ne zapita: Da li smo prošli tačku nakon koje ne možemo da se promenimo? Ili uvek ima prostora za neki neočekivani put?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA