≫ 

"Zaprosio sam trudnu devojku, pa sam tek posle upoznao devojku iz svojih snova - šta da radim?"

Ovakve situacije su češće nego što mislite

  • 9
tužan muškarac, frajer, tip, tuga Foto-ilustracija: Pixabay

Pritisak porodice, prijatelja i društva da što pre zasnujemo porodicu ume da bude mač s dve oštrice. Mnogi od nas požure sa životnim odlukama - prosidbom, ženidbom ili udajom, zbog čega se kasnije kaju.

Svoju ljubavnu sudbinu na internetu je podelio jedan mladić koji se našao u bezizlaznoj situaciji i zatražio pomoć psihologa. Sticajem okolnosti dobio je dete sa devojkom s kojom je bio kratko u vezi, a tek kasnije je upoznao osobu za koju kaže da je njegova devojka iz snova.

- Bio sam s devojkom u vezi tek nekoliko nedelja kada je otkrila da je ostala trudna. Zbog ovakvih okolnosti odmah smo počeli da živimo zajedno. Oboje imamo po 29 godina, ali osećam da smo jako požurili sa svime. Zaprosio sam je i danas imamo dečaka koji navršava šest meseci. Baš u ovom periodu upoznao sam devojku iz svojih snova. Malo je mlađa od mene, ali je vrlo privlačna. Često se viđamo na ručku. Jako mi je teško što ću ovo reći, ali nisam bio spreman da postanem otac. Šta da radim, da li da se trudnim da održim svoju porodicu – pitao se ovaj muškarac.

Odgovor psihologa:

- Ne znate da li će vas ta devojka učiniti srećnim, ali znate da ste se zaljubili u nju jako brzo. Nemojte ponovo da pravite iste greške. Na takav način se ne gradi dobra i zdrava veza. Razgovarajte sa vašom verenicom i pokušajte da pronađete način na koji će vaša veza funkcionisati. Ona vam je rodila sina i morate da se potrudite da date sve od sebe kako biste uspeli kao porodica – savetovao je psiholog.

Šta biste vi savetovali ovog mladića?

Video: Brat i sestra napravili dete, preti im zatvor zbog incesta

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoca

    5. mart 2020 | 23:54

    To sto je privlacna ne znaci da biste se uskladili. Nova igracka je uvek interesantna. Imas sina,zenu i trebslo bi da se okrenes njima a ne ovoj novoj. To sto ti nisi bio spreman da pistanes tata,kasno je . Trebao si ranije da razmisljas,a sada se pisveti sinu i supruzi i videces bice vam lepo

  • Bravo...

    5. mart 2020 | 23:18

    Napravi i toj drugoj dete, poradi na natalitetu.

  • ww

    5. mart 2020 | 23:16

    Sacekaj malo. Mozda te samo drmnula pozuda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA