Torba za piknik košta kao stan u Beogradu: Ko bi mogao sebi da priušti ove neobične kreacije?

Na jednom sajtu, koji prodaje dizajnerske komade odeće, obuće i modnih dodataka pod kategorijom "torbe za piknik" mogu se naći komadi od čak 68.163 evra

  • 2

Kada pomislite na izlet, prvo što vam padne na pamet je verovatno uživanje u prirodi, stara odeća prvi stari ranac u koji možete da stavite pohabano ćebe, nekoliko sendviča i nešto za piće. Poslednje što vam je u mislima je moda, barem je tako za većinu ljudi.

Ipak, ima i onih koji do svog stila drže i u pirodi, a postoji i druga krajnost, odnosno žene koje će na izlet poneti torbu koja vredi kao prosečan stan u Beogradu.

Na jednom sajtu, koji prodaje dizajnerske komade odeće, obuće i modnih dodataka pod kategorijom "torbe za piknik" mogu se naći komadi od čak 68.163 evra.

Tri najskuplje torbe kreću se u rasponu od 59.511 do gorepomenute cene od 68.163 evra, a na svima je pečat poznatog brenda "Hermes".

Postoje i nešto jefiniji komadi, pa se tako mogu naći torbe za piknik od 16.679 evra sa pečatom istog brenda.

Ukoliko ipak više volite neki drugi brend ili model za piknik, na sajtu su ponuđene i torbe brenda "Chanel", a raspon cena je od 8.000 do nešto iznad 10.000 evra za izletničku torbu.

Model koji se možda i najviše izdvojio ne spada u torbu za piknik, već u torbu za šoping i košta 17.535 evra i takođe je brenda "Chanel",

Skupe i čudne torbe "Chanel" torba za kupovinu - Foto: Printscreen/www.farfetch.com

Da li biste nosili neku od ovakvih torbi na izlet ili u kupovinu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bolje

    9. april 2021 | 18:17

    Pišite nam gde da nađemo jeftiniju hranu.

  • Dixi

    9. april 2021 | 18:29

    Ima ko moze kao npr Karleusa pa Ana Korac i tako te striptizete ali one neidu u prirodu na piknik njima se servira u krevetu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA