≫ 

Bajkovite venčanice za dame koje ne pristaju na kompromise: Nastale su sasvim slučajno

Iza ovih nestvarno lepih haljina za najvažniji dan u životu krije se neverovatna priča

  • 0

Venčanje je važan događaj za sve zaljubljene parove koji žele da svoju ljubav krunišu brakom. Mnoge devojke maštaju o tom danu koji će umnogome promeniti njihov život, jer je zasnivanje porodice otvaranje novog poglavlja koje dotadašnje navike stavlja u drugi plan.

Ipak, život Tejlor En Linko promenio se nekoliko meseci pre nego što je izgovorila sudbonosno “da”, ali u drugom smislu. U želji da pronađe venčanicu koja će joj najbolje pristajati i uz to izgledati veoma efektno, obišla je mnoge salone, ali ni u jednom nije našla ono što će zadovoljiti njene estetske kriterijume.

Zato je odlučila da kupi svedenu venčanicu i sama je oslika.

Isprobala je različite tehnike nanošenja boje pre nego što će ih oslikati na venčanici. Proces je trajao nekoliko nedelja, ali je Tejlor na kraju bila spremna da transformiše svoju haljinu.

Erbraš tehnika omogućila joj je besprekornu mešavinu boja koje je buduća mlada odabrala.

Zvanice na venčanju bile su oduševljene venčanicom koju je Tejlor nosila. Fotografije sa najvažnijeg dana u životu podelila je na društvenim mrežama, a onda su ljudi počeli da ih lajkuju i da se raspituju gde je kupila tako prekrasnu haljinu.

Ispostavilo se da je zapravo najveću popularnost Tejlor stekla tako što je njenu fotografiju sa venčanja podelio sajt koji se bavi objavljivanjem vesti iz života poznatih ličnosti.

Čitateljke tog sajta “kopale” su po društvenim mrežama ne bi li našle njen profil, a onda su je zasipale molbama da im oslika venčanice.

Dobijala je toliko poruka da je shvatila da mora da iznajmi prostor za atelje. Tejlor se sada bavi onim što najviše voli - oslikava haljine za najvažniji dan u životu svake devojke. I, naravno, svaki model je unikat.

Video: Evo kako izgleda Cecina venčanica 24 godine kasnije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA