≫ 

Objavila je 2 fotografije i pokazala kako KALORIJE ZAISTA UTIČU NA IZGLED (FOTO)

Godinama obećavamo sebi da ćemo od sledećeg meseca krenuti u teretanu, ili od ponedeljka krećemo da se hranimo zdravo

  • 3

Kada i nekako uspemo da nateramo sebe da to uradimo, često na svoju ruku, pravimo greške koje nas samo udaljavaju od naših rezultata.

Dve nedelje je postila 20 sati dnevno - pogledajte kako je to iz dana u dan uticalo na njen izgled

Imala je 110kg, a onda je počela da pije 9 šoljica ovog čaja dnevno, izgubila 50 kg i sad izgleda OPASNO DOBRO (FOTO)

Evo šta je Naomi Kempbel rekla o Jeleni Karleuši tokom boravka u Beogradu!

Tako je i Madalin Frodšam odlučila da se posveti zdravom načinu života. Počela je da se hrani zdravo i da redovno vežba prateći plan instruktora. Nakon nekoliko meseci, pošto su rezultati izostali, odlučila je da poseti nutricionistu koji joj je rekao da je smanjenjem unosa kalorija sabotirala rezultate vežbanja.

A post shared by Madalin Giorgetta (@madalingiorgetta) on

-Ja jednostavno nisam jela dovoljno kako bi moje telo moglo da se oporavi od vežbanja i da umesto masti izgradi mišiće koji će ih sagoreti. Mislila sam da sam zdrava kada sam jela 800 kalorija dnevno. Mikronutrijenti kao što su ugljeni hidrati, proteini i masti su glavni sastojci hrane koji su nam neophodni kako bismo funkcionisali, rekla je ona.

Prva stvar koju je trebala da uradi jeste da poveća unos kalorija i da 50% kalorija bude hrana bogata ugljenim hidratima kao što su mahunarke, povrće i cela zrna.

A post shared by Madalin Giorgetta (@madalingiorgetta) on

-Kada mi je to rekao ja sam htela da se onesvestim jer sam sve vreme uzimala samo 10% ugljenih hidrata kako se ne bih ugojila. Nemojte gladovati kako biste smršali jer sam ja to predugo radila i ostala bez rezultata. Nemojte trošiti vaše vreme na salatu, kada možete da jedete palačinke. Jedite više i budite fit jer je to moguće, rekla je.

A post shared by Madalin Giorgetta (@madalingiorgetta) on

Kako je ovo moguće? Tajna je u malom unosu kalorija jer to može da bude kao bumerang. Kada vaše telo dodje u fazu da gladuje, onda ono prelazi u način rada koji podrazumeva skladištenje i ono se trudi da zadrži što više energije može. Ugljeni hidrati su najveći izvor energije za normalan rad organizma.

A post shared by Madalin Giorgetta (@madalingiorgetta) on

Ako ne unosimo dovoljno ugljenih hidrata telo će početi da koristi one iz mišića i da ih praktično jede. Kako imamo manje mišića onda ćemo moći i manje masti da sagorimo. Ukoliko ste rešili da smršate i dovedete se u red, preporučuje se da posetite nutricionistu i posavetujete se sa njim jer je svako različit i treba da unosi različite količine ugljenih hidrata i kalorija uopšte.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA