Pobedite cigarete i alkohol pomoću ovog napitka (RECEPT)

Mnogi ljudi muku muče s duvanom i alkoholom i ne mogu da se oslobode zavisnosti od ovih supstanci. Ako spadate u tu grupu, ovo je odličan recept za vas

  • 14

Ako želite zauvek da se oslobodite zavisnosti od nikotina i alkohola, probajte ovaj fenomenalni recept. Želja za konzumiranjem alkoholnih pića i duvanskog dima će nestati, a sve što treba da uradite je da pripremite i redovno uzimate ovaj napitak.

Uzmite emajliranu šerpu od tri litra. Do polovine je napunite neočišćenim ovsom. Napunite zatim šerpu do vrha hladnom vodom, stavite je na šporet i kuvajte ovas pola sata na laganoj vatri. Posle toga procedite vrelu tečnost u drugu posudu i odmah dodajte 100 grama nevena.

Posudu dobro poklopite i umotajte u ćebe da dugo zadrži toplotu. Neka tako ostane 10-12 sati. Nakon toga procedite tečnost i pijte po 200 mililitara tri puta dnevno, pre jela.

Uz ovako pripremljen napitak, trajno ćete se rešiti zavisnosti od cigareta i alkohola. 

Uz ovo može još jedan savet: dok ostavljate pušenje probajte to uz tretmane u slanoj sobi. Pomaže da se ostave cigarete u više od 70% slučajeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dhjdtjvf

    15. mart 2015 | 13:14

    Jak karaker je pravi recept.

  • nikola

    15. mart 2015 | 19:22

    Cuo sam negde da kazu koliko godina si bio Pusac, toliko godina minimum treba da budes nepusac da bi rekao da si prestao! Na zalost u mom slucaju, bio sam Pusac 10 godina, zadnjih 8 ne.Poceo od skoro ponovo.Izgleda da je tacna ta tvrdnja :(

  • Mirjana

    16. mart 2015 | 19:24

    Da li mora emajlirana serpa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA