Kako zapravo izgleda guza Goce Tržan! (FOTO)

Nakon što se nije proslavila izgledom u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", pevačica se brže-bolje bacila na ozbiljni trening, kako bi svoju sada nezavidnu figuru dovela u red

  • 9

Prošlonedeljna imitacija prezgodne Dženifer Lopez u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" izgleda je zabrinula Gocu Tržan, budući da se nije proslavila izgledom u uzanom kostimu boje kože koji je primetno ocrtao svaki njen suvišan kilogram, te se pevačica brže-bolje latila treninga.

Tržanova je nesumnjivo oduševila imitacijom popularne latine, međutim, ono što je mogima bio trn u oku jesu njene obline koje su kipele iz kostima, što je i sama pevačica sebi zamerila.

- Evo, pošto niko sinoć nije smeo, ja ću: Ja sam mala, debela viršla sa cirkonima! - napisala je ona na Twiteru nakon nastupa, svesna svojih nedostataka.

Dok bi mnoge njene koleginice preklinjale produkciju da im zameni kostim ili koreografiju, Tržanova je ipak bez kompleksa nastupala u nezavidnom izdanju, ali sebi to nije oprostila, te je odmah unajmila ličnog trenera kako bi svoju liniju dovela u red.

(J. J. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA