≫ 

Mogla je privatno ostrvo da kupi! Kada čujete koliko je MILIONA Kardašijanka potrošila na plastične operacije, neće vam biti dobro! (FOTO)

Kloi Kardašijan je drastično izmenila svoj izgled, a operisala je skoro svaki deo tela

  • 7

Kloi Kardašijan široj javnosti je postala poznata nakon učešća u porodičnom rijalitiju pod nazivom "U korak sa Kardašijanovima". Dosta se komentarisao njen izgled, a mnogi su smatrali da je Kloi najružnija od svih sestara. To ju je verovatno i navelo da uradi nešto na sebi i da poboljša svoj izgled.

Starleta snimala selfi, a pored nje se pojavio duh njene pokojne majke (FOTO)

Kloi je rešila da uloži dosta novca i da napravi potpunu transformaciju.

Ovako je Kloi izgledala pre operacija:

Foto: Profimedia

Poslednje tri godine ona aktivno vežba i drži dijete, i samo za ličnog trenera izdvaja više od 130.000 dolara godišnje, ali ni to joj nije bilo dovoljno, pa je otišla pod nož.

Smanjila je nos, a povećala usne i grudi. Podigla je zadnjicu, išla na liposukciju, a priča se i da je smanjila želudac kako bi unosila manje hrane.

A posle operacija Kloi izgleda sasvim drugačije:

Foto: AP/Tanjug

Kako se spekuliše, za operacije i totalnu transformaciju, sestra Kim Kardašijan je potrošila neverovatnih tri miliona dolara.

Foto: AP/Tanjug

Međutim, kako je porodica Kardašijan potpisala ugovor vredan 150 miliona za narednih pet sezona rijalitija "Keeping Up With The Kardashians", ova suma je za Kloi prava sitnica.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    27. novembar 2017 | 15:50

    Žalosno je da ima toliko sirotinje i da ih toliko umire,a oni bacaju pare na gluposti. To je ono - sit gladnom ne vjeruje. A i ne bi bilo toliko gladnih da nisu bogataši toliko nezasitni :(((

  • Ika

    27. novembar 2017 | 15:59

    Bacanje para..uzalud...ništa nije postignuto...

  • Joja

    27. novembar 2017 | 14:17

    Moze kad ima americkih budala koji ih gledaju.bar da mogu nesto pametno da nauce.bolje bi im bilo da gledaju naucne emisije da ne bi govorili da je bec glavni grad evrope.najgluplja i najlosija nacija na svetu.zlikovacki nastrojena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA