Drama se nastavlja! Ivan Marinković preko sestre saznao da se Goca Tržan seli i da ostaje bez OBA stana, razotkriveni SVI detalji njihovog odnosa! (VIDEO)

- U ono što sam pročitala ne verujem, jer Goca nije glupa žena, nego pametna - rekla je između ostalog Teodora Marinković

  • 0

Sestra Ivana Marinkovića gostovala je u emisiji "Upoznajte Parove" i bratu saopštila najnovije vesti koje se tiču njega, njegove bivše supruge Goce Tržan i njihove ćerke Lune.

DA VIDIM ŠTA ĆE GOCA SAD DA MI KAŽE! Ivan Marinković otkrio šta planira kad izađe iz "Parova"!

- Ivane, ostaćete bez oba stana - rekla je voditeljka nakon što je Teodora pokušala bratu da objasni da napolju ništa nije sjajno i da je pitanje krova nad glavom.

Printskrin: Youtube

- Goca ostaje bez stana u kom ste nekada zajedno živeli. Banka uzima stan u Mirijevu i zbog neplaćanja rata kredita zima i stan u Dalmatinskoj. Dakle, ne postoje više dva stana. Što znači da tvoje dete neće imati oba stana - dodala je Teodora, na šta je Ivan rekao:

- Znam, Lena neće ništa da nasledi. Ja ne odlučujem o tim potezima, nego ona. Ona ostavlja stan i jedan i drugi, poklanja državi, šta to ima veze sa mnom? Ali verujem da Goca već ima neki plan, da će kupiti neku nekretninu, ako već nije...

Dobila sam poruku od Goce Tržan, ostali smo bez stana! Sestra Ivana Marinkovića se uključila u "Parove" i saopštila mu šokantne vesti!

Printskrin: Youtube

- U ono što sam pročitala ne verujem, jer Goca nije glupa žena, nego pametna. U onome što sam pročitala, što se pisalo, moram da kažem da stoje neistine. Videle smo se prošle godine. U kontaktu smo, sve vreme smo bile u kontaktu preko poruka kada smo pričale o hipoteci. Videle smo se lično u aprilu 2016. godine, a Ivan je video dete nju i dete sad kada je ulazio u "Parove", kada je pratio dete do kola - ispričala je Teodora.

Foto: TV Happy, TV Pink

ŽIVI U MOM STANU: Ivan Marinković ponovo ogovarao Gocu Tržan, a sada je GADNO potkačio i njenog muža Rašu!

- Ćuti, nemoj da se pravdaš - rekao je Ivan, a Teodora je na voditeljkino insistiranje nastavila i o alimentaciji navodeći da ima sve uplatnice.

Opširnije pogledajte u videu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA