≫ 

Aleksandra dobila rođendansku čestitku od majke Ljube, David pobesneo i bacio je, a ove reči su ga razbesnele! (VIDEO)

- I ne omalovažavaj instituciju koja se zove "majka", jer sam te na današnji dan rodila ja, a ne spodobe koje tako nazivaš! - poručila je Ljuba Pantović svojoj čerki

  • 4
Aleksandra nije imala nikakvu reakciju, Pritnskrin: TV Pink, Instagram

Aleksandra Subotić danas slavi rođendan, a kako to običaji u Zadruzi nalažu, Veliki šef joj je priredio rođendansku žurku.

Posle proslave, pića i hrane, Aleksandra i David su se osamili kako bi pročitali čestitke koje je dobila. Među poklonima fanova bila je i suknjica koju su joj poslali za ćerkicu Magdalenu, a mala Magdalena je mami poslala crtež porodice.

Za botoksiranu balerinu me baš briga, ali za ćerku brinem! Ljuba Pantović oplela po Aleksandri i Davidu, pa najavila haos ako uđe u Zadrugu!

- Volimo te, bebo! Vidi što je nacrtala... Srce moje slatko - rekao je David oduševljen crtežom.

Aleksandra i David čitaju čestitke/ Printskrin: TV Pink

Na kraju je Aleksandra naišla na čestitku i pismo svoje majke Ljube Pantović sa kojom, kako je poznato, nije u dobrim odnosima.

- Draga ćerko, kao što znaš, za mene, a i za vas dve su rođendani uvek bili najlepši dani na svetu. Danas je tvoj 22. po redu, ne 2. ni 12. već 22. Želim da i ti to shvatiš, da napokon odrasteš, da prestaneš da se uzdaš u druge oko sebe, da napokon povratiš samopouzdanje. Prelepa si , zdrava, inteligentna i jaka, ali si dopustila da te učine nesigurnom. Na slici je neko ko te uvek voli i koga treba da braniš, neko ko te pokriva i štiti čak i od mene. Ona je dobro, volela bih da i ti budeš, jer vidim dan nisi - čitala je Aleksandra.

Aleksandra je odložila ljubinu čestitku i ignorisala je/ Printskrin: TV Pink

- Danas slavi svoj dan, uživaj i prelomi. Ne treba ti niko. Najjača si sama, a drugi te samo koče i vuku u blato. Nemoj to da dopuštaš i pokaži ko si, jer za ovih mesec dana nisi pokazala ni 1 odsto. I ne omalovažavaj instituciju koja se zove "majka", jer sam te na današnji dan rodila ja, a ne spodobe koje tako nazivaš. I ti si majka, pa se tako i ponašaj. Živeli i trk nazad na svoj nivo... Brzo! Srećan rođendan. Ljubi te mama - tiho je pročitala Aleksandra, posle čega je David bez reči bacio čestitku na sto, a Aleksandra ju je potpuno ignorisala.

VIDEO: Zadruga Specijal: Evo zbog čega je Luna iseljena iz stana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    2. oktobar 2018 | 11:26

    Ipak je majka, majka, pa kakva god da je!

  • S.A

    2. oktobar 2018 | 15:21

    Majka nemoze da mrzi svoje dete,moze joj u naletu besa izgovoriti mnogo toga,ali nijedna ljubav iskrena i od srca se nemoze porediti sa majcinom.Jedna je majka,decko,muz,svekrva,moze biti ko hoce,ali je majka samo jedna.

  • Za Milena i S.A.

    2. oktobar 2018 | 20:11

    Samo kada je Lunina majka u pitanju onda je najgora cccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA