Navijači Partizana iznenadili Bertansa, Milosavljevića i Vestermana! (FOTO)

Na ovaj način su pristalice aktuelnog šampiona Srbije želele da pokažu zahvalnost i da cene borbenost i privrženost klubu ove trojice igrača koji su u prošlosti mnogo pomogli timu, a bili su ili su i dalje na oporavku od teških povreda

  • 0
KK Partizan – KK Crvena zvezda, patike Foto: Marko Todorović

Košarkaši Partizana doživeli su poraz od Crvene zvezde u trećem ovosezonskom susretu, a prvom u domaćoj košarkaškoj ligi. Košarkaški večiti derbi je, međutim, bio povod i prilika da navijači crno-belih pre početka utakmice iznenade trojicu igrača svog tima prigodnim poklonima.

Davis Bertans, Leo Vesterman i Dragan Milosavljević dobili su od nekolicine fanova, koji su okupljeni oko jednog foruma, personalizovane patike u kojima mogu i da treniraju, ali i igraju utakmice, a na svakom paru se nalaze inicijali igrača čije su, kao i prikladna poruka posvećena svakom od njih.

- Život donese trenutke kada se sruši čitav svet, kada te obuzmu bol i patnja, kada ti se čini da nikada više neće svanuti dan. Šta mi grobari tada radimo? Skupimo se kao jedan, stisnemo zube, ustanemo, radimo još napornije da budemo još spremniji, još bolji, još jači.

- U našem rečniku glagol odustati ne postoji. Jer mi smo porodica, mi smo avangarda, mi smo Partizan. Mi smo rođeni pobednici! Idemo dalje, nema predaje - pisalo je na porukama u svakom paru patika.

Na ovaj način su pristalice aktuelnog šampiona Srbije želele da pokažu zahvalnost i da cene borbenost i privrženost klubu ove trojice igrača koji su u prošlosti mnogo pomogli timu, a bili su ili su i dalje na oporavku od teških povreda.

Bertans se nedavno vratio u ekipu posle devetomesečne pauze, dok su Milosavljević i Vesterman još uvek na rehabilitaciji i neće igrati do kraja sezone.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA