MILIJAŠ: Nisam osećao pritisak pre izvođenja penala!

Posle dva promašena penala u derbiju, na meču protiv Rada odgovornost da šutira sa 11 metara preuzeo je Nenad Milijaš, ali on ističe da nije bitno ko postiže golove

  • 6

Fudbaleri Crvene zvezde posle poraza u večitom derbiju, vratili su se na pobednički kolosek trijumfom protiv Rada na Marakani.

Crveno-beli su tek iz jedanaesterca uspeli da probiju bedem "građevinara", a posle dva promašena penala u prošlom kolu odgovornost je preuzeo Nenad Milijaš.

- Nisam razmišljao previše i osećao pritisak, već samo o tome kako da postignem gol. Uspeo sam u tome, zadovoljan sam, ali opet naglašavam da je u ovom momentu najmanje bitno ko je strelac - rekao je kapiten crveno-belih.

Zvezdi su, u slučaju svih pobeda Partizana do kraja prvenstva, potrebne još dve pobede u preostala tri kola kako bi i matematički vratila titulu na Marakanu, a već u sledećem kolu izabranike Slaviše Stojanovića očekuje neugodno gostovanje u Užicu.

- Uvek i na svakom meču idemo na pobedu, tako će biti i u Užicu. Držimo sudbinu u našim rukama, ali ne smemo pre vremena da slavimo. Dok teoretski ne obezbedimo titulu, bićemo maksimalno koncentrisani i motivisani za svaku utakmicu. Imamo tri boda prednosti i očekujem da prednost sačuvamo do kraja prvenstva - zaključio je Milijaš.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosovo,Agrobanka,NIS,Telekom

    4. maj 2014 | 12:04

    Navika je cudo...

  • Ljudi od reci ste

    4. maj 2014 | 13:06

    Zato sto bi vam svirno jos koji da si promasio...opusteno. Ne treba vam placena titula xaxxaxaxax

  • Ziga grobaruu

    4. maj 2014 | 16:15

    Pa kad vezbas svako kolo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA