Ronaldov škorpion spasao Real poraza, ali i san o tituli! (VIDEO)

Imali su puleni Karla Anćelotija sjajnu priliku da iskoriste neočekivani poklon od gradskog rivala, ali nisu uspeli i sada im ostaje nada kada je u pitanju osvajanje titule

  • 0

Kristijano Ronaldo je spasao Real Madrid poraza na svom stadionu od Valensije 2:2 pogotkom u nadoknadi vremena, ali izgleda da im je to slaba uteha, jer su ovim remijem propustili priliku da priđu Atletiku na tri boda zaostatka uz utakmicu manje uoči poslednja dva kola Primere.

Veliku, a možda i poslednju šansu za titulu su propustili igrači "kravljevskog kluba", kojima je išao na ruku i poraz "jorgandžija" od Levantea, a i raspored u poslednja dva meča, međutim, nisu umeli da iskoriste ono što im je ponuđeno.

Tim sa "Mestalje" je dva puta vodio u Madridu i može se reći nesrećno izgubio sva tri boda u poslednjim trenucima utakmice. Matje je doveo "slepe miševe" u vođstvo na iteku prvih 45 minuta igre, ali je izjednačenje doneo Serhio Ramos u 15. minutu nastavka.

I taman kada su svi pomislili na "Santjago Bernabeu" da će uslediti preokret i novi bodovi za Madriđane, Dani Pareho je po drugi put doneo prednost gostima i uneo nervozu i strepnju u srca igrača i navijača Reala, koja se povećavala kako se bližio kraj meča.

"Kraljevski klub" je poraza sačuvao kao što već rekosmo Kristijano Ronaldo u trećem minutu sudijske nadoknade fantastičnom reakcijom, kada je iako okrenut leđima golu i u padu, petom uspeo da savlada golmana Valensije i sačuvao kakvu takvu nadu da bi u poslednja dva kola ukoliko se poklope rezultati titula šampiona Španije mogla da se vrati u vitrine "Santjago Bernabeua".

Primera, rezultati 36. kola:

Petak

Rajo Valjekano – Atletik Bilbao 0:3

Subota

Barselona – Getafe 2:2

Malaga – Elče 0:1

Osasuna – Selta 0:2

Valjadolid – Espanjol 1:0

Nedelja

Almerija – Betis 3:2

(Dijaz 52, Vidal 77, Azez 90+4, c.k. Suso 53 – Rodrigez 60, Sevilja 71)

Levante – Atletiko Madrid 2:0

(Filipe 7 a.g., Baral 69)

Sevilja – Viljareal 0:0

Real Madrid – Valensija 2:2

(Ramos 59, Ronaldo 90+3 - Matje 44, Pareho 65)

Ponedeljak

Real Sosijedad – Granada 22,00

Tabela: Atletiko Madrid 88, Barselona 85, Real Madrid 83 (-1),  Atletik Bilbao 68, Sevilja 60…. Osasuna 35, Valjadolid 35(-1), Betis 22.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA