Pogledajte tuču Srbina s igračima Zenita: Usledila je invazija navijača na teren! (VIDEO)

Srpski internacionalac Marko Lomić je ušao u sukob s domaćim napadačem, što je bio okidač domaćim "Ultrasima" da ulete u teren i krenu u napad na gostujuće fudbalere

  • 3

Derbi ruskog šampionata između Zenita i Dinama prekinut je u 87. minutu nakon što su domaći navijači utrčali na teren i krenuli u napad na gostujuće fudbalere. Međutim, izgleda da je inicijalna kapisla za njihov atak na igrače tima iz Moskve bio sukob između srpskog internacionalca Marka Lomića iz redova Moskovljana i Salomona Rondona iz domaće ekipe.

Povremeni srpski reprezentativac je bio u glavnoj ulozi i samo minut pre čitavog događaja, dok se ultrasi domaćih još uvek nisu spustili sa tribina na atletsku stazu.

Tada je u svom šesnaestercu imao žestok duel i sukob sa Aleksandrom Keržakovim, koji je očigledno hteo da mu se revanšira za malo grublju igru i pokušao je da udari nogom Lomića, a interesantno je da je mirotvorac u ovom slučaju bio Rondon koji će samo stotinak sekundi kasnije doći u sukob sa Srbinom.

Nakon ovoga Zenitove pristalice su se spustile sa tribina prvo na atletsku stazu, čekajući trenutak da utrče na travnjak, a to se na kraju i dogodilo. U trenutku kada je sudija odlučio da prekine utakmicu i rekao igračima oba tima da se upute ka svlačionici, Lomić je dobacio nešto venecuelanskom reprezentativcu, a odmah je usledilo i odgurivanje koje je pokušao da prekine Vicel.

Ubrzo su se umešali i ostali igrači, ali i navijači koji su poleteli prema igračima Dinama koji su pobegli u svlačionicu, jedino je Vladimir Granat ostao na terenu i izvukao deblji kraj, jer ga je jedan huligan fizički napao zbog čega je završio u bolnici.

Nakon susreta potpredsednik moskovskog tima Genadij Solovljev je izjavio da je Srbin dobio udarac od Rondona.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitica

    12. maj 2014 | 13:46

    I posle smo mi Srbi divljaci...strasno! I ko ce na kraju biti mriv zbpg ovoga...sta mu je kriv ovaj protivnicki igrac...sramota!

  • xim

    12. maj 2014 | 15:13

    E ovo je za utehu. Sad bar znam da u Evropi postoji i veca bagra i olos nego kod nas!!! Kad su Rusi bili ljudi, nikad!

  • AS99

    12. maj 2014 | 18:29

    To nazivate tučom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA