Hrvat žali što mu je ustaša pevao na dočeku! (VIDEO)

- Verujem da svojim igrama i ponašanjem mogu pokazati da imam i navijače među Srbima. Ja sam onaj isti, nisam se promenio - rekao je Marin Čilić

  • 33

Hrvatski teniser Marin Čilić napravio je čudo osvajanjem US Opena, ali je odmah zatim uzburkao ceo region kad se na njegovoj proslavi titule pojavio kontroverzni pevač Marko Perković Tompson, poznat po veličanju ustaškog pokreta.

Proslava je održana u Međugorju, a tamo se Čilić grlio i pevao s Tompsonom. Ipak, u intervjuu za Kurir hrvatski teniser kaže da mu je žao što se to desilo.

- Tompsona su pozvali organizatori i meni je žao što je medijski fokus s ovako velikog uspeha prešao na to. Čuo sam da je mnogo ljudi i u Srbiji i u BiH navijalo za mene. Zaista mi je žao što se to dogodilo - rekao je Čilić.

Pogledajte kako Čilić peva s Tompsonom:

Na pitanje zašto nije pokušao da spreči dolazak Tompsona, Čilić je rekao:

- Bilo je kasno, već je sve bilo dogovoreno dok sam bio na mečevima Dejvis kupa. Žao mi je. Ne znam šta drugo da kažem - kazao je hrvatski teniser i dodao:

- Verujem da svojim igrama i ponašanjem mogu pokazati da imam i navijače među Srbima. Ja sam onaj isti, nisam se promenio - poručio je Čilić.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    25. septembar 2014 | 09:18

    Posle j....nema kajanja... !!!

  • Goksa crno beli svet

    25. septembar 2014 | 09:22

    Klasican uja

  • džordž

    25. septembar 2014 | 10:47

    samo si pokazao kakav si lik marine, među pametnim srbima sigurno nemaš navijače niti ćeš ih imati !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA