PARTIZAN DEMANTOVAO FIBU: Niste nam skinuli BAT blokadu!

Iz tabora kluba iz Humske stiglo je saopštenje u kome se navodi da crno-belima nije skinuta suspenzija BAT-a

  • 4

Velika zabluda stvorila se blokade BAT-a pod kojoj se nalazio košarkaški klub Partizan. Naime, u toku utorka FIBA je na svom sajtu objavila listu klubova, kojima je skinuta zabrana registracije novih igrača, a iz tabora crno-belih stigao je demant.

Naime, klub iz Humske izdao je saopštenje u kome se tvrdi da se informacije uopšte nisu pojavile na sajtu FIBA.

- Povodom netačnih informacija koje su se pojavile u medijima Partizan je u obavezi da reaguje. Klubu iz Humske nije skinut BAT i ta vest nije saopštena na zvaničnom sajtu FIBA - navodi se na sajtu crno-belih.

Svetska košarkaška federacija saopštila je 1. septembra da srpski šampion ima rok od dva meseca da reši spor i isplati bivšeg igrača Jaku Klobučara.

- BAT je na snazi od tog trenutka, ali zbog roka od dva meseca koji je dat, ime Partizana se ne nalazi na zvaničnom sajtu organizacije u okviru liste klubova koji imaju zabranu registracije igrača. Po isteku predviđenog roka, ukoliko ne dođe do rešenja izmedu kluba i Klobučara, FIBA će uvrstiti Partizan na pomenutu listu. Uprava kluba čini sve da skine suspenziju i na taj način nesmetano počne sezonu, registruje igrače koji su već potpisali ugovore sa klubom i dovede nova pojačanja - poručili su iz Partizana.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoks

    30. septembar 2014 | 17:31

    A zasto da skinu blokadu Partizanu kada nema sanse da izmire sva dugovanja prema prevarenim kosarkasima. Treba da jednom shvatimo , da u Evropi nema sentimentalnosti, i nema dodjem ti !!!

  • Doka.cz

    30. septembar 2014 | 20:22

    Kme,kme,kme...Nekad bilo para za bacanje a sad placite!

  • Slovenac

    30. septembar 2014 | 22:13

    Hteli ste kapitalizam . .dobili ste ga ... cao sad je kasno ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA