Pistorijus ubio devojku zbog bivše devojke? (VIDEO)

Engleski "Dejli Mejl" preneo je nova saznanja u vezi sa slučajem Oskara Pistorijusa koji je optužen za ubistvo svoje verenice

  • 0

Kako prenose britanski mediji Oskar Pistorijus je neposredno pre nego što je ubio svoju devojku Rivu Stenkamp, uputio poziv svojoj bivšoj devojci. Naime, Oskar je pozvao Dženu Edkins, sa kojom je bio u vezi pet godina, a postoji izvesna mogućnost da se i viđao sa njom dok je bio u vezi sa Rivom.

Podsećamo vas da je paraolimpijac osuđen za ubistvo iz nehata svoje verenice, a njegova kazna će biti poznata narednog meseca. Tokom suđenja je utvrđeno da je Pistorijus varao Rivu, a takođe je otkriveno da je sa Rivom krenuo da se viđa dok je još uvek bio u vezi sa Dženom Edkins.

Do ovih informacija su stigli južnoafrički novinari Beri Bitman i Mendi Viner, kada su pregledali listing i mobilni telefon Pistorijusa koji vrše istraživanje za svoju knjigu "Iza vrata", dok u zvančnim dokumetnima nema ni reče o ovome

Vrlo je interesantno da je Edkinsova prva stala u odbranu Pistorijusa kada je bio osumnjičen za ubistvo, što potvrđuje činjenica da je od kada je otvorila Tviter nalog 2009. godine, ostavila ukupno pet postova, a četiri su bili poruke podrške za Pistorijusa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA