Grad demantovao Vujoševića: Rekonstrukcija nema veze sa Zvezdinim stadionom!

Skupština grada Beograda donela je odluku o usvajanju Plana detaljne regulacije za potez u blizini stadiona Crvene zvezde. Usvojeni plan se odnosi samo na benzinsku pumpu Naftne industrije Srbije i javni park pored pumpe na Autokomandi i nema nikakve veze sa stadionom FK Crvena zvezda

  • 17

Gradski sekretar za sport Slavko Gak reagovao je na izjavu trenera Partizana Duška Vujoševića povodom rekonstrukcije stadiona Crvene zvezde.

Vujošević je na konferenciji pred meč crno-belih sa Hapoelom u Jerusalimu rekao je da "je Skupština grada Beograda donela odluku o regulisanju plana rekonstrukcije stadiona Crvene zvezde", dodajući da "niko od zvezdaša na vlasti nije spomenuo rekonstrukciju Partizana".

- Potpuno je netačna izjava trenera KK Partizan Duška Vujoševića da je Skupština grada Beograda donela odluku o regulisanju plana rekonstrukcije stadiona FK Crvena zvezda - ističe Slavko Gak u pisanoj izjavi.

- Skupština grada Beograda donela je odluku o usvajanju Plana detaljne regulacije za potez u blizini stadiona Crvene zvezde. Usvojeni plan se odnosi samo na benzinsku pumpu Naftne industrije Srbije i javni park pored pumpe na Autokomandi i nema nikakve veze sa stadionom FK Crvena zvezda. Kako je uobičajeno da svaki plan ima prema ime prema najbližoj poznatoj odrednici to se u imenu pominje FK Crvena zvezda ali, ponavljam, usvojeni plan nema nikakve veze sa stadionom ovog kluba.

- Da je Vujošević pročitao šta piše u usvojenom planu sam bi se uverio da je tako. Nažalost, izgleda da je pročitao samo naslov.

- Inače, usvajanje ovog plana je bila obaveza Skupštine grada Beograda na osnovu Sporazuma koji je prethodni gradonačelnik potpisao sa Naftnom industrijom Srbije. Na osnovu toga Sporazuma NIS stiče mogućnost da rekonstruiše benzinske pumpe na teritoriji grada Beograda.

- Verujem da će Vujošević imati razumevanja za činjenicu da smo učinili napor da realizujemo ovaj sporazum koji nam je ostavila prethodna vlast jer je upravo kompanija NIS sponzor kluba čiji je trener.

- Skupština grada Beograda neće donositi planske urbanističke akte za bilo koji sportski stadion na teritoriji Beograda, uključujući stadione Crvene zveze i Partizana, sve dok ne budu doneti propisi o privatizaciji u sportu kojima će se regulisati status sportskih objekata.

- Nadam se da je ova netačna izjava rezultat površnosti i nepoznavanja urbanističkih propisa a ne želje da se pogrešno informiše javnost - zaključio je Slavko Gak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dokle više?

    28. oktobar 2014 | 12:24

    Dokle više da se ovom dozviljava da laže i obmanjuje naciju i potpaljuje ova iovako neinteligentna bića koja u njega gledaju kao u boga? Puna mu usta Crvene zvezde.Samo Zvezda,Zvezda...preko Zvezde pokušava da nešto uradi.Zvezda kada je propadala nije se žalila.Radila je na tome da se vrati.I uspela.

  • Marko

    28. oktobar 2014 | 10:14

    Ovde nije vise rec o Partizanu kao klubu ili njegovim navijacima. Ovde se iskljucivo radi o ovom coveku. Kada ce bre vise da snosi odgovornost za lazi koje svakodnevno iznosi sto o Zvezdi, sto o svojim igracima, sadasnjim i bivsim pa i o stanju u klubu koji trenira.

  • Zoks

    28. oktobar 2014 | 12:18

    Vujosevicu ipak si ti samo jedan moralni pigmej. kMEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA