LALATOVIĆ: Do kraja prvenstva imaćemo 6 igrača mlađih od 19 godina!

Trener aktuelnog šampiona Srbije najavljuje veliku borbu u Novom Sadu protiv Donjeg Srema i neku novu Zvezdu na terenu

  • 9

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da se crveno-beli nalaze pod imperativom pobede protiv Donjeg Srema, ali da su igrači spremni za trijumf i ostanak u šampionskoj trci sa Partizanom.

- Najteža utakmica je posle derbija jer su igrači emotivno ispražnjeni. Donji Srem igra dobro u poslednje vreme, dobru su organizovan tim, koji zna da igra na rezultat. Čeka naš teška utakmica, ali nama je neophodna pobeda - rekao je Lalatović na konferenciji za medije i dodao:

Lalatović od naredne sezone neće biti trener Zvezde: Zamena već spremna?

- Igramo protiv Donjeg Srema i moramo da budemo maksimalno spremni. Igrači igraju za Zvezdu i motivisani su, a i nismo poraženi u derbiju, ostali smo na pet bodova i borićemo se. Do kraja prvenstva, sigurno ćemo imati pet ili šest igrača mlađih od 19 godina u startnoj postavi.

Foto: Tanjug/Irfan Ličina Foto: Tanjug/Irfan Ličina

Lalatović je istakao da će duel protiv Donjeg Srema zbog suspenzije propustiti Aleksandar Kovačević i Aleksandar Katai. On nije želeo da komentariše tvrdnje crno-belih da su oštećeni u večitom derbiju zbog nedosuđenog penala.

Defanzivac Savo Pavićević izjavio je da se nada pobedi u Novom Sadu.

- Očekujem pozitivan rezultat. Igramo protiv iskusnog tima i ne smemo da se opustimo. Zvezda uvek ide na pobedu i tako će biti i ovog puta - rekao je Pavićević.

Utakmica 25. kola Superlige između Donjeg Srema i Crvene zvezde igra se sutra od 16.30 na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Савица

    28. april 2015 | 15:54

    А. САД. А Д И О. СРЕЋАН ПУТ ВЕЛИКОМ ТРЕНЕРУ.

  • ?

    28. april 2015 | 17:17

    Veliki trener i velika neznalica konacno odlazi.Alibi trener........!!!

  • Sale

    28. april 2015 | 17:43

    Nije on los trener, nego je zvezda mnogo losa! A to se videlo na derbiju! Dobijali sve redom do derbija, a na derbiju ne mogu da predju centar!? Sta to znaci? Znaci da su ih svi pustali!!! Zaklela se zemlja raju....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA