Crtani film o herojima najboljeg finala Lige šampiona u istoriji! (VIDEO)

Na desetogodišnjicu sigurno najvećeg preokreta u meču za trofej prvaka Evrope snimljen je animirani film o legendarnom podvigu fudbalera Liverpula

  • 0

Nema ljubitelja fudbala koji će ukoliko ga pitate koje je najbolje finale Lige šampiona u istoriji ili barem u XXI veku reći da je to neki drugi meč, a ne onaj legendarni u Istanbulu 2005. godine sa najvećim preokretom u istoriji mečeva za prvaka Evrope.

Naravno reč je o duelu između Liverpula i Milana, u kome su "rosoneri" imali velikih 3:0 na poluvremenu i jednom rukom već bili prigrlili "ušati pehar", ali onda je usledio jedan od najlegendarnijih preokreta kada su Džerard, Šmicer i Ćabi Alonso doneli izjednačenje "crvenima", pa su pobednika odlučivali penali. Briljirao je tada Jirži Dudek koji je odbranio tri jedanaesterca igračima Milana i doneo pet titulu evropskog šampiona na "Enfild roud".

E sada, 10 godina kasnije je došao trenutak da se ta priča ovekoveči, ali putem crtanog filma za koji su animaciju i produkciju uradili Brazilci, dok je narator novinar Bi Bi Si-ja koji govori akcentom karakterističnim za stanovništvo Liverpula.

U crtaću se veliča uspeh engleskog tima i pouka da nikada ne smete odustajati od svog sna, a za sada se pojavio trejler koji možete pogledati ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA