Srpski dvometraš i biši igrač crveno-belih iz Kairata poručuje: Eliminisaćemo Zvezdu!

Bivši fudbaler Crvene zvezde analizirao Kazahstancima srpskog vicešampiona

  • 2

Kahazstanski Kairat, prvi rival Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ima pouzdanog čoveka u svojim redovima za skeniranje srpskog tima - bivšeg igrača crveno belih Žarka Markovića (28).

Ovaj defanzivac, atipičnih gabarita za fudbalera, pravi gorostas (visok 2,04 metra), malo je poznat ovdašnjoj fudbalskoj javnosti, ali ne i ljudima iz Zvezde, gde je prošao kompletnu omladinsku školu. Na Marakani ga posle toga nisu želeli, pa je preko Sopota, BASK-a i Gaz Metana, 2014. godine stigao i do Kazahstana.

Bivši Zvezdin napadač šalje alarmantnu poruku: Kairat? Naje*ali smo! (FOTO)

Za Markovića, duel sa bivšim klubom budi jake emocije.

- Naravno, izuzetno sam uzbuđen zbog toga što smo izvukli Zvezdu. Šest godina sam bio deo omladinske škole beogradskog kluba i osećaću se kao kod kuće kada budem igrao u Beogradu. Međutim, sad sam igrač Kairata i učiniću sve da moj tim pobedi - kaže Marković.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Srpski fudbaler približio je Kazahstancima ambijent koji čeka Kairat u prvoj utakmici.

- Biće to veoma težak meč. Veliki stadion i verovatno najbolji navijači u Evropi. Tribine će sigurno biti pune - 40 hiljada ljudi će doći, željni su evropskih mečeva. Biće teško. Mislim da su šanse 50-50, ali mislim da ćemo se mi na kraju radovati.

I u Kazahstanu su, naravno, upoznati sa činjenicom da će se nameriti na ekipu koja u svojim redovima ima i svetske prvake.

- Kapiten Rajković je sjajan, mlad je i talentovan golman. Tu su još Jović, Ristić, Grujić, a moguće je da će se još neko od "zlatnih" reprezentativaca pridružiti zvezdi u prelaznom roku.

Važan faktor za Zvezdu, smatra defanzivac Kairata, je trener Božović.

- Radi se o iskusnom treneru koji je svestan toga da mi imamo dobar tim. Za sebe kažu da su ofanzivni. Sigurno je jedno: Zvezda će se ozbiljno spremiti za nas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    23. jun 2015 | 09:11

    Dobit ces ti porciju i u Srbiji i u Kazahstanu

  • zde

    23. jun 2015 | 16:25

    hahahha sta prica ovaj budimlija kao sanse 50/50 osuricemo ih na Mari pa tamo lagano ... SVI NA RAJKA !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA