Ne može ni obruč da pogodi: Brajantu se svi smeju zbog ovih promašaja! (VIDEO)

Ne pamti se kada je Brajant ovoliko puta promašio ceo koš

  • 6
Kobi Brajant Foto: AP/Tanjug

Kobi Brajant igra očajnu sezonu, koja je najverovatnije i poslednja u njegovoj NBA karijeri. Mnogi fanovi popularne ''crne mambe'' razočarani su onim što pruža na parketu, a naročito navijači Lejkersa koji su poniženi od Golden Stejta sa 111:77, i trenutno su poslednji na tabeli zapadne konferencije sa skorom 2:12.

>>> Golden Stejt pregazio Lejkerse i promenio NBA istoriju, Kobi se blamirao, odlična partija Jokića (VIDEO)

>>> ZBOG OVOG MOMKA KOBI BRAJANT IDE U PENZIJU: Ameri "poludeli" za Letoncem!

Brajant je u duelu sa aktuelnim šampionom imao katastrofalno šutersko veče - pogodio je iz igre samo jednom iz 14 pokušaja, a posebno upečatljivo bilo je što je nekoliko puta promašio čitav koš, a jednom se lopta zaglavila na obruču, posle čega se i klupa Voriorsa smejala.

Nekada najboljem igraču NBA lige, koga su mnogi poredili i sa legendarnim Džordanom, ovakve stvari su se retko dešavale. Zbog toga sada gore društvene mreže. Pogledajte kako je izgledalo košmarno šutersko veče Brajanta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    25. novembar 2015 | 10:24

    I on je covek od krvi i mesa moze da ima lose sutersko vece. Cuj smeju se brajantu....smeju se zivoj legendi.

  • Lokvanj

    25. novembar 2015 | 11:58

    Fenomenalan košarkaš, ali zakon prirode je ipak nešto jače od svih nas! Možda je najbolje da se časno povuče na kraju sezone ako je uvideo da to više nije to, a po partijama u poslednjih godinu dana, očigledno je da je ovo samo bleda senka nekadašnjeg Kobija! Neka današnji klinci uživaju uz svoje junake: Karija, Irvinga, Džejmsa, Lenarda, Dramonda, Djurenta, Hardena i ostale družine, kao što smo mi nekada uz Džordana, Ajversona, Milera, stamenog Šeka, Divca, Bibija, Melouna...

  • Kastig

    25. novembar 2015 | 10:42

    Jedan je Kobi !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA