Voša poražena u Turskoj, Lalatović poručuje: Mnogo će mi nedostajati Ivanić!

Od Novosađana je bolji bio rumunski Vitorul

  • 2

Za razliku od prvog pripremnog meča u kom su savladali Oleksandriju sa 3.2, fudbaleri Vojvodine su u drugom poraženi od Vitorula minimalnim rezultatom 1:0 (0:0).

Strelac jedinog gola bio je Rusu u 78. minutu, kada se neočekivano našao u kaznenom prostoru i matirao Kordića.

Nenad Lalatović je na teren ponovo izveo dve postave, a igrali su: Perić (od 46. Kordić) – Lakićević (od 46. Milinković), Rosić (od 46. Pankov), Miletić (od 46. Puškarić), Nastić (od 46. Antić) – Maksimović (od 46. Jovančić), Sekulić (od 46. Kovačević) – Vukčević (od 46. Malbašić), Paločević (od 46. Stamenić), Babić (od 46. Trujić) – Pavkov (od 46. Meri).

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Zadovoljan sam pristupom i igrom moje ekipe, kako u prvom, tako i u drugom poluvremenu. Nama danas rezultat nije bio bitan, kao što nam nije bio bitan ni na prethodnoj utakmici. Odlučujuće na ovom meču bilo je to što se ekipe ne poznaju, a gol smo primili iz naše nepažnje - rekao je Lalatović i dodao:

- Sigurno je da su nam nedostajali Ivanić i Ožegović, ali dobro, ovo je ipak bila prijateljska utakmica. Ako Mića Ivanić ode, meni će biti jako žao, jer on je nezamenjiv i mnogo će nam nedostajati. On ima reprezentativni kvalitet, a takvih igrača je malo u Srbiji. Vojvodina sa njim i bez njega neće biti ista i to svako treba da zna.

Podsetimo, Ivanić je veoma blizu dogovora sa beloruskim BATE-om.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiZZo fkV 1914

    31. januar 2016 | 23:08

    Utakmica jako tvrda,Vitorul bas jak,inace drugoplasirana u njihovom prvenstvu,gol smo primili iz jedne bas bezopasne polukontre gde se Antic i Pankov nisu bas najbolje snasli.Sto se tice novajlija,Miletic izvanredan,Trujic zaista nezgodan,i sa Merijem jako kompatibilan,a da,jos i Jovancic da kazem bice veliko pojacanje,nedostaje dobar plejmejker,ako oce Ivanic,ja bih voleo da ga zameni mali Lazar Zlicic-SAMO NAPRED VOJVODINA !!!

  • Ргјврубклшхдхнлодцллј

    31. januar 2016 | 22:02

    Pa kad su nam u odbrani panjevi.Treba nam odbrana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA