Vujović šamara po Skoplju, preti i "gepekovanjem"!?

Makedonski mediji pišu da je Vujović verbalno napao Lina Červara, trenera ljutog rivala, a fizički nasrnuo na njegovog pomoćnika Aleksandra Petkovskog

  • 0

Veselin Vujović, nekada najbolji rukometaš sveta, a sada trener skopskog Vardara, ponašanjem je i ovako usijanu atmosferu pred finale Kupa Makedonije dodatno podgrejao. Vujović je, kako piše ekipa.mk, između treninga dva najpopularnija tima - Metalurga i Vardara, verbalno napao Lina Červara, trenera ljutog rivala, dok je fizički nasrnuo na njegovog pomoćnika Aleksandra Petkovskog...

- Trener Vardara Veselin Vujović, fizički je napao našeg pomoćnog trenera Aleksandra Petkovskog udarivši mu šamar, pri tom mu preteći da će mu poslati ljude koji će ga staviti u "gepek" - rekao je za spomenuti makedonski sportski portal Zoran Cvetanovski, generalni sekretar Metalurga dodavši:

- Zatim je nastavio sa verbalnim napadom na Linu Červara, kazavši da će platiti 10.000 evra nekome da mu iseče nos. Dužni smo da to prenesemo javnosti, kao i da kažemo da će zbog fizičkog napada, Veselin Vujović biti prijavljen policijskoj stanici.

Vest u potpunosti ne demantuje Vujović, ali istom izvoru kaže da "je bilo odgurivanja, a ne šamaranja". Sve se zakuvalo kada je pre nekoliko dana Tihomir Doder, kapiten "crveno-crnih" potpisao ugovor za Metalurg, ali i kada je lokalna policija nekoliko dana pre prve utakmice ovih ekipa u plej-ofu proveravala boravišne dozvole kod svih stranaca iz Vardara.

(Telegraf.rs/ekipa.mk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA