Srbin lupao ćuške ministru odbrane Švajcarske (VIDEO)

Mladi fudbaler Aleksandar Dragović na dodeli medalja za osvojeni Kup zavitlavao ministra Ulija Maurera. Dragović se izvinio, a klub ga kaznio novčano

  • 5

Mladi srpski fudbaler Aleksandar Dragović, član Bazela, postao je posle samo nekoliko sekundi junak Švajcarske. Naime, on je na dodeli medalja i pehara za osvojen Kup, pokušao da se našali tako što je čak tri puta lupio ćušku ministru odbrane Uliju Maureru, koji je igračima delio medalje!

U Dragovićevoj šali uživao je ceo stadion pošto je snimak sve vreme išao na velikom monitoru, ali i milioni TV gledalaca. Ministar se nekoliko puta okrenuo kako bi uhvatio momka koji se sprda s njim, ali mu to nijednom nije pošlo za rukom, što je izazvalo salve smeha ostalih igrača Bazela.

Srećom po Dragovića, ministar je šalu shvatio na pravi način, ali je uprava kluba ipak uputila izvinjenje, a Aleksandra novčano kaznila.

- Naš igrač je shvatio da je napravio veliku glupost i da je pokazao nedostatak poštovanja prema članu vlade Uliju Majreru - stoji u dopisu poslatom medijima u kojem se dodaje da će iznos, koji će Dragović platiti, biti prosleđen u humanitarne svrhe.

Izvinjenje ministru uputio je i sam Aleksandar Dragović.

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA