Bolt u Rimu sa 9,76 istrčao rekord sezone! (VIDEO)

Svetski rekorder na mitingu Dijamantske lige itrčao najbolji rezultat sezone i najavio da tempira formu za Olimpijske Igre

  • 0

"Munja" opet bije svom silinom! Jusein Bolt je ostavio iza sebe nešto skromnije rezultate u Kingstonu i Ostravi i na večerašnjem mitingu Dijamanstke lige u Rimu istrčao fenomenalnih 9,76 na 100 metara i postavio rekord sezone!

Jamajčanin očigledno tempira formu za Olimpijske Igre, a posle večerašnjeg izdanja možemo da budemo sigurno da u Londonu sprema spektakl i napad na sopstveni svetski rekord. Boltu je ovo bila treća trka ove sezone. Na prvoj u Kingstonu je trčao 9,82, u češkoj Ostravi je bio još slabiji (10,02) ali je u Rimu pokazao da je blizu prave forme. Iza njega su ostali zemljak Asafa Pauel (9,91) i evropski šampion Francuz Kristof Lemetr (10,04).

Bolt je na stadion došao u gornjem delu trenerke fudbalske reprezentacije Italije, čime je apsolutno oduševio publiku u Rimu, pa je imao podršku preko 60.000 navijača.

- Hvala publici, bila je neverovatna. Što se tiče forme, mislim da je ključ u redovnijem spavanju jer sam u Rimu ranije išao u krevet, za razliku od Ostrave gde sam svako veče kasno odlazio da spavam - rekao je Bolt posle trke.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA