≫ 

Tužna Kasanova priča: U klubu mu zabranili da se tušira sa igračima

Sampdorija na sve načine pokušava da se otarasi bivšeg reprezentativca "azura"

  • 1

Karijera Antonija Kasana (34) polako se primiče kraju.

Nestašni momak italijanskog fudbala ima ugovor sa Sampdorijom još godinu dana, ali pojavio se neprijatan problem, jer trener i uprava Đenovljana ne računaju više na bivšeg igrača Barija, Rome, Reala..., a njemu ne pada na pamet da ide.

>>> Kasano napravio incident, pa mu stigao otkaz - telegramom!

Rukovodstvo kluba iz Kolumbovog grada, koje već izvesno vreme pokušava da se otarasi igrača, izvršilo je pritisak na "Fantantonija" da napusti Sampdoriju, novim nepopularnim metodama.

Naime, ne samo što mu nije dozvoljeno da ne trenira zajedno sa ekipom, Kasanu je zabranjeno i da koristi istu svlačionicu, samim tim i da se tušira posle treninga, već to radi u manjoj prostoriji u kojoj se presvlače radnici koji održavaju trening centar.

I to mu uopšte ne predstavlja problem, sudeći prema rečime njegove supruge koja se oglasila i stala u odbranu svog muža.

- Antonio je srećan što se presvlači sa radnicima i radiće to do kraja sezone - najavila je Karolina Marsialis nameru svog supruga da bez obzira na sve odradi ugovor do kraja.

Kasanu je ovo drugi boravak u Sampdoriji za koju je već igrao od 2008-2011. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA