≫ 

Čukarički spreman za Ligu šampiona: U Beograd dolaze Roma, Malaga, Ajaks, PAOK...? (VIDEO)

Brđani nešto posle 12.00 časova saznaju ime protivnika u kvalifikacijama za LŠ

  • 0

Rad je probao prošle godine i nije uspeo! Vreme je da se i omladinci Čukaričkog okušaju u kvalifikacijama za Ligu šampiona i donekle isperu loše evropsko leto srpskih klubova.

Do zvanične utakmice ima mesec dana, ali će Brđani u utorak 30. avgusta saznati ime protivnika u 1. kolu kvalifikacija.

>>> Čukaričkom je poraz od Voše doneo i jednu dobru stvar - budućnost srpskog fudbala (FOTO)

- Spremamo se za bilo koju od ekipa, igramo isto kao protiv bilo kog protivnika, jer hoćemo da vidimo gde se trenutno nalazimo. Svi nestrpljivo očekujemo sva dešavanja vezano za Ligu šampiona mladih, jer je to novo iskustvo za igrače, ali i za klub koji se prvi put kvalifikovao. Ne postoji nijedan razlog da ne verujem u svoje fudbalere, koji su uspeli da dodju do toga da igraju ravnopravno sa najboljima u Evropi - rekao je trener omladinaca Čuke Mihajlo Jurasović.

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički
Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

Prve kvalifikacione utakmice igraće se 27/28 septembra, a revanš susreti 18/19 oktobra. Do prolaska u plej of igraće se dva kvalifikaciona meča.

Mogući protivnici su: Malaga, Roma, Dinamo Moskva, Ajaks, Anderleht (BEL), Cirih, Altınordu, PAOK, Sparta Prag, Viitorul, Salcburg, Makabi Haifa, Šahtjor Soligorsk, Midtjiland, AIK Solna, Levski Sofija, Rosenborg (NOR), Domžale Gabala, Nitra, PFLA-Felcsút, Kairat, Šerif Tiraspolj, Dinamo Tbilisi, HJK Helsinki, Breidablik, Zrinjski Mostar, Vardar, Kork Siti, Mladost Podgorica.

U Ligi šampiona mladih učestvuju omladinske ekipe direktno plasirane preko svojih seniorskih timova koji se takmiče u Ligi šampiona i ekipe medju kojima je Čukarički koje su plasman izborile kao državni šampioni.

Žreb je na programu u utorak od 12.00 časova, a podršku omladincima Čuke pružili su i kadeti tog tima.

A video posted by FK Cukaricki (@fkcukaricki) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA