Radović priznao Poljacima: Srce mi je reklo da odem iz Partizana

Doskorašnji fudbaler crno-belih objasnio zbog čega je tako brzo napustio Humsku

  • 5

Trajao je samo jedno leto. Ma, ni toliko.

Tako, otprilike, može da glasi naslov epizode Miroslava Radovića u Partizanu kojeg je napustio posle samo dva meseca i vratio se u njegovu drugu kuću - Legiju iz Varšave sa kojom će igrati Ligu šampiona.

>>> Miroslav Radović otišao iz Partizana!

U razgovoru za poljske medije Radović je ispričao kako su ga ovoletošnje okolnosti u Humskoj naterale da se vrati u klub u kojem su ga sačekali raširenih ruku. Kaže "poslušao je srce"...

Šta se dogodilo pa ste posle samo dva meseca otišli iz Partizana?

- Ispali smo iz Liga Evrope i atmosfera u klubu nije bila najbolja. Mnogo toga lošeg je izlazilo iz svlačionice. U medijima su počele da se pojavljuju čudne izjave pojedinih ljudi iz kluba. Bio sam neprijatno iznenađen zbog svega što se desilo. Potom je usledio poraz u prvenstvu, pa smena trenera. Kada ne ide, onda neko mora biti kriv. Ne bežim od odgovornosti zbog loših rezultata. Nisam dete, znam šta nije valjalo.

Kako je Partizan reagovao kada su čuli da želite nazad u Legiju?

- Rekli su mi da ne idem. Bila je to teška odluka. Svaki dan je donosio nešto novo. Jednog dana čujem jedno, drugog nešto drugo. Novi trener Marko Nikolić, sa kojim sam sarađivao u Olimpiji, mi je rekao: "Želim da ostaneš, ali radi kako hoćeš. Poštovaću tvoju odluku". Na kraju, bio sam rešen da odem. Tako sam i uradio - poslušao sma svoje srce. Uradio sam to jer sam to zaista želeo.

Povratak u Legiju je bio odložen u jednom trenutku, jer navijači nisu mogli da se pomire sa tim da tako brzo idete.

- Navijači vole Partizan i tu nema ništa čudno. Iz njihove perspektive, čudno im je bilo da igrač koji je došao ovog leta, isto leto i ide. Čini mi se da ovakav rasplet niko nije očekivao i sve ovo me je koštalo mnogo nerava. Najvažnije je da se na kraju sve dobro završilo po mene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    2. septembar 2016 | 17:00

    Тачно. Воле га свих 300-350.

  • ivan

    2. septembar 2016 | 22:39

    a oni koji imaju srno belo srce kazu ti da ne moras nikad vise ni da se vracas. u dobro je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci

  • Звезда

    2. septembar 2016 | 17:04

    Како је закључио да навијачи воле...? Изгледа читао коментаре, пошто их се на стадиону није нешто нагледао.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA