≫ 

Zvezda mora da plati ozbiljnu sumu novca ako hoće da zadrži Poletanovića!

Vezista ima otkupnu klauzulu od čak 600.000 evra, pa je pitanje da li će je crveno-beli aktivirati, iako pruža partije kojima je zaslužio poverenje trenera

  • 15

Marko Poletanović se ustalio u ekipu Crvene zvezde i u poslednje vreme na Marakani pruža sve bolje partije, pa se razmišlja i o otkupu njegovog ugovora, prenosi Žurnal.

On je stigao iz Vojvodine, ali je i u Novom Sadu bio kao pozajmljeni igrač Genta. Ipak, otkupna klauzula za njega je čak 600.000 evra, što je za uslove u srpskom fudbalu i s obzirom na stanje finansija u Zvezdi izuzetno visoka cifra.

Iako je Poletanović igrama zaslužio poverenje Miodraga Božovića, oktup ugovora bi bio veoma rizičan potez i pitanje je koliko bi se isplatio, jer treba postaviti i pitanje koliko bi mogla da bude cifra transfera u slučaju njegove kasnije eventualne prodaje.

Poletanović svakako ostaje na Marakani bar do leta 2017. godine, a da li će produžiti saradnju, videćemo od procene rukovodstva kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasuolo

    5. oktobar 2016 | 00:31

    Spremite se za manje plate i penzije...

  • Grobar

    5. oktobar 2016 | 08:37

    Svejedno mi je šta će da urade sa njegovim ugovorom Džajiću je svojevremeno bilo mnogo da otkupi ceo Žigićev ugovor pa je zvezda ostala kratka za 3,5 miliona evra koje je uzeo menadžer takva poslovna politika je dovela do ovolikog duga u zvezdi nažalost i u Partizanu je isto kad se tome dodaju skupi stranci koji ne vrade još je i dobro

  • Ljuba

    5. oktobar 2016 | 09:44

    Nek Zvezda plati porez drzavia ne tamo nekog zevzeka koji je doveden na dogradnju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA