≫ 

Nova pesma Delija je melodija koju je smislio veliki Grobar: Evo šta je poručio navijačima Zvezde kada je to čuo! (VIDEO)

Zoran Živanović Žika ističe za Telegraf da mu je drago što Delije prepoznaju šta je dobro za navijanje i što će melodija koju je smislio nastaviti da živi, makar i na tribini u drugačijem, navijačkom aranžmanu

  • 10
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Navijači Crvene zvezde su na utakmici protiv Mladosti iz Lučana premijerno na tribini izveli novu pesmu ''Baš najviše na svetu''. Pevali su je skoro čitavo prvo poluvreme, a očigledno da se dobro ''primila'' na tribini, pošto je u Pioniru posebno grmela nakon utakmice sa Žalgirisom, kada su Delije priredile svojevrsnu ''petu četvrtinu''.

>>> Delije skakale i pevale kao da je Zvezda pobedila: Pogledajte podršku igračima posle poraza od Žalgirisa (VIDEO)

Ostali su dugo na tribini i pevali stihove ''Zvezdo ti to znaš, da uvek kad igraš, ja proći ću čitavu planetu... Bila noć il dan, java ili san, ja volim te najviše na svetu...''.

Sve to išlo je u ritmu melodije na pesmu Zane ''Osećam i znam''. Tim povodom pozvali smo frontmena ove grupe, Zorana Žiku Živanovića, kako bismo čuli njegov komentar na to što su Delije obradile pesmu za koju je on osmislio melodiju.

Da li ste čuli novu pesmu navijača Zvezde, pošto je u pitanju obrađena melodija vaše pesme ''Osećam i znam''?

- Ne bih znao, nemam pojma, ja sam Partizanovac - zatečen je bio Žika.

Kako onda komenatišete to što su navijači večitog rivala obradili vašu pesmu, da li vam to prija ili ne?

- Ja verujem da veliki broj njih ne zna da sam ja Partizanovac, a i da zna nema veze, pesma je pesma. Ništa to nije strašno. Nisam čuo njihovu verziju za sada.

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

Očigledno da vole da slušaju vaše pesme, pošto je to druga koju su obradili?

- Ne znam ni prvu koja je?

U pitanju je pesma ''Vejte snegovi'' (Za grb poginite u verziji Delija).

- Hahaha, ozbiljno? - zapitao je Žika uz osmeh, a onda se nadovezao komentarom koji će se dopasti Delijama.

- Moraću da kritikujem ove moje Partizanovce. Izgleda da Zvezdini navijači bolje prepoznaju šta je bolje za navijanje. U principu, zaista svakome prija, kada napravi neku pesmu, da ona ide dalje, da se prenosi. Ne vidim ništa loše u tome.

- Ja ne spadam u onu kategoriju mnogo strastvenih navijača. Radujem se Zvezdinom uspehu kada igra preko i protiv neke strane ekipe, ali kada igra protiv Partizana, navijam za Partizan, normalno. Mislim da sam Partizanovac od četvrte godine - zaključio je frontmen grupe Zana za Telegraf.

Poslušajte i kako pesma zvuči u izvedbi Delija:

Pogledajte i kako izgleda originalna verzija:

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 32.Zagorska,ponos JSDP

    3. decembar 2016 | 16:24

    Barem nisu Dubrovacki trubaduri...

  • Iju

    3. decembar 2016 | 15:49

    Bas je neobavesten!!!!!!!

  • Звездa €^®®¥¥£©

    3. decembar 2016 | 15:28

    Јел се Жика беше хвалио како ће "преваспитати" унука да навија за њих, пошто му је отац велики звездаш? Пре ће бити обрнуто. А и да не буде тако, што би дете навијало за погрешан тим?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA