Le Talek go izašao na sneg i isprozivao novinare: Nemojte da pravite lažne priče (FOTO) (VIDEO)

Francus ističe da je spreman za trening, a očigledno je spreman i za zimu u Beogradu, čim u ona u Rusiji ne smeta uopšte

  • 4

Damijen Le Talek se još nije vratio u snežni Beograd posle odmora na egzotičnim Maldivima, gde se i oženio, ali će se očigledno brzo privići na zimu u Srbiji, poošto mu ne smeta mnogo oštrija Ruska zima. On je tamo očigledno veoma raspoložen sa novopečenom suprugom.

>>> Oženio se Le Talek: Supruga mu je ruska misica koju je dosad vešto krio! (FOTO)

Francuz je istakao da je spreman za trening, što se može videti i po fotografiji koju je objavio na Instagramu, jer mu očigledno nije hladno, iako se veći deo Srbije smrzava zbog ledenog talasa koji je stigao u našu zemlju.

On je čak potpuno go, ogrnut samo peškirom, izašao na sneg i počeo da ga posipa sebi na glavu i da ga maže po telu, pa čak i da ga jede. Verovatno mu nije bilo hladno jer je najverovatnije izašao iz Saune.

Imao je i poruku za novinare, jer su preneli njegov tvit posle poruke FIFpro da fudbaleri zaobilaze Srbiju, gde nisu plaćeni na vreme.

- Sreman sam za trening sa mojim timom naredne nedelje. Bila je ono šala na tviteru, novinari su napravili lažnu vest. Osećam se lepo u Beogradu, hvala Bogu. Iz Rusije s ljubavlju - napisao je Le Talek, koji je na sebi imao samo ogrnut peškir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    6. januar 2017 | 15:32

    То може и Сале Илић, само му дајте довољно антифриза

  • Delija

    6. januar 2017 | 15:00

    Vidi malog sto ima alatku :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA