Partizan brutalno odgovorio Terziću: Doktor je sva pravila UEFA naučio na ''seminaru'' sa koga se 34 meseca nije vratio u Srbiju

Nije se dugo čekalo da se oglase čelnici iz Humske posle intervjua generalnog direktora Zvezde, u kome pecnuo crno-bele

  • 30

Nije dugo trebalo čelnicima Partizana da se oglase povodom izjava Zvezdana Terzića da ''ne može da veruje kakvu je glupost napravio Partizan'' zbog koje može da bude izbačen iz Evrope, ukoliko Arbitražni sud u Lozani (CAS) ne odgovori pozitivno na njihovu žalbu.

>>> Terzić posle dovođenja tri "špica": Ne zavaravajte se, Zvezda u ovom trenutku nema nijednog napadača!

Vladimir Vuletić je u izjavi za Informer brutalno odgovorio Terziću, ironično komentarišući njegov doktorat na privatnom fakultetu, a takođe ga je podsetio na to da je Zvezda 2014. godine izbačena iz Evrope, a pecnuo ga je i za odsustvo iz Srbije nakon što je otišao na seminar UEFA u Hrvatsku, posle koga se nije vratio u Srbiju 34 meseca.

- Partizan odgovorno i u duhu fer pleja ne komentariše dešavanja u Crvenoj zvezdi, a da se, češće nego li ranije, u ime ovog kluba oglašava sedma Zvezdina zvezdana zvezda, doktor Alfa univerziteta, Zvezdan Terzić. Partizan drži da je krajnje neumesno komentarisati prvostepene odluke bilo kog organa, dok god postoje apelacione pravne mogućnosti - rekao je Vuletić, a zatim poručio Terziću da ima pamćenje zlatne ribice.

- Dr Zvezdan bi trebalo da se seti kako je pre dve godine iskusio pravosnažno izbacivanje Crvene zvezde iz Evrope. Ako on ima pamćenje zlatne ribice, nemaju ga svi, a želju da svoje nepočinstvo prikrije preko napada na Partizan valja tumačiti kao okolnost da je Zvezdi svejedno igra li neko takmičenje pod okriljem UEFA ili ne, budući da nijednu grupnu fazu nisu videli skoro deceniju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Čini mi se da njegovo konstantno pominjanje Partizana prelazi u opsesiju, pa iz te opsesije jasno vidi ko je koga disciplinovao na poslednjem derbiju u kojem fudbaleri Crvene zvezde nisu imali šut u okvir gola Partizana.

Na kraju je Vuletić udario još žešće, aludirajući na bekstvo Terzića iz Srbije u vreme kada je protiv njega vođen proces zbog navodne umešanosti u malverzacije vezane za transfere fudbalera u vreme dok je vodio OFK Beograd.

- Verujem da je poznavanje svih propisa UEFA dr Zvezdan mogao da nauči pošavši na seminar UEFA u Hrvatsku 2008.godine, izgleda najduži u istoriji, sa kojeg se u Srbiju nije vratio puna 34 meseca. Rimljani bi rekli "O TEMPORA, O MORES" - O vremena, o običaji - kada neko, zalažući se formalno za zdrav rivalitet, opsesivno-kompulzivno živi život susednog kluba - zaključio je Vladimir Vuletić za Informer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag Novi Sad

    17. januar 2017 | 20:03

    Ja sam partizanovac...ali nema veze...obojica marš iz fudbala...

  • Grobari

    17. januar 2017 | 21:01

    Terzin obraz je NEPODERIV....

  • Banja Luka

    17. januar 2017 | 20:00

    Bravo tako se spusta Terzic prodaje price i grobarima i delijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA