NEVEROVATNO: Jokić ubacio više poena u prva dva minuta meča, nego u nastavku (VIDEO)

Srbinu na kraju dva poena falila za dabl-dabl

  • 1

Košarkaši Denvera doživeli su ubedljiv poraz od Nju Orleansa kod kuće (115:90), a srpski košarkaš Nikola Jokić nije bio na visini zadatka kao tokom nekih prethodnih mečeva.

Doduše, igrao je manje. Za nešto više od 18 minuta koliko je proveo na parketu, Jokić je ubacio osam poena i imao 13 skokova. Dodao je još dve asistencije.

Ono što je zaista neverovatno jeste da je Jokić u prva dva minuta meča ubacio više poena nego u samom nastavku. Tačnije, Srbin je zabeležio prvih šest poena za Denver.

- Bili smo očajni. Igra nam se raspala kada su ušli rezervisti. Nikome potom ništa više nije išlo, teško je bilo Nikoli, teško ostatku tima. A najteže navijačima. Njih mi je najviše i žao, došli su puni vere u ovaj tim, a mi smo ih razočarali - rekao je trener Denvera posle meča.

Najefikasniji u redovima Denvera bio je Mejson Plamli sa 16 poena. Haris i Mari su ubacili po 13, a Galinari je imao 11. Niko sem Jokića nije imao dvocifren broj skokova ili asistencija.

S druge strane, Dejvis je imao 31 poen i 15 skokova. Holidej, Kravford i Motijeunas su ubacili po 13, dok je Mur zabeležio poen manje.

Rezultati:

Boston - Majami 112:108

Indijana - Filadelfija 107:94

Denver - Nju Orleans 90:115

Golden Stejt - Memfis 106:94

LA Lejkersi - Portland 81:97

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA