≫ 

Terzić ga je odavno otpisao, ali Grof ga vraća u startnu postavu Zvezde za ključnu bitku za titulu (VIDEO)

Trener crveno-belih očekuje težak meč protiv Vojvodine, a najavio je i promene u startnoj postavi

  • 9

Crvena zvezda u nedelju od 18 časova uz besplatan ulaz na Marakani dočekuje Vojvodinu. Trener crveno-belih Miodrag Božović održao je konferenciju za novinare i istakao da ne očekuje lak posao, jer Zvezda tradicionalno teško izlazi na kraj sa Lalama.

- Teška utakmica iz mnogo razloga. najpre zbog propagande koja se stvorila oko ove utakmice i loše atmosfere koja je stvorena. Osim toga i zbog toga što Vojvodina ima dobar tim. Uvek smo teško izlazili na kraj sa njima. Na prošloj utakmici u Novom Sadu bila je filmska završnica, dobili smo ih na Marakani prošle godine lako, ali sada su napravili dobru ekipu i mogu da pobede bilo koga.

Znate li tim i ko će igrati umesto Donalda?

- Igraće Poletanović - odgovorio je Božović.

Inače, Poletanović je bivši igrač Vojvodine, a na Marakani je kao pozajmljen igrač Genta. Ipak, zbog velike otkupne klauzule od 650.000 evra Zvezdan Terzić je već na polusezoni rekao da ga crveno-beli neće zadržati.

>>> Pogledajte odgovor i reakciju Poletanovića na izjavu Terzića da ga Zvezda neće otkupiti (VIDEO)

Ipak, on je nastavio da trenira, iako nije dobijao šansu i sada je konačno i dočekao, i to protiv bivšeg kluba.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Božovića su takođe pitali da li će ga izjave trnenera Vojvodine Radoslava Bataka, da dolazi da pobedi na Marakani samo motivisati.

- Još nisam čuo nijednog trenera da kaže da ne dolazi po tri boda na Marakanu, nadam se da će proći kao i ovi dosad što su dolazili. Ne pričam o Vojvodini lepe stvari iz kurtoazije, mislim da stvarno imaju dobar tim, jer su Malbašić, Trujić, Paločević, Knežević, Meleg.. izvanredni igrači. U odbrani imaju dobre igrače, sasvim solidan sastav za ovu ligu.Ne očekujem ništa lako, ali nadam se da će da bude lako.

Da li je Vojvodini predstavlja problem to što su promenili toliko trenera ove sezone?

- Ne predstavlja, jer im igraju isti igrači. Trener se menja, igrači ostaju, isti su oni koji su bili, znamo njihove dobre i loše osobine i nama ne menja ništa - zaključio je Miodrag Božović.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA