BENITEZ MENJA KLUPU: Vraćam se u Liverpul!

Španski trener u intervjuu za sportski dnevnik "Marka" potvrdio da će se jednog dana definitivno vratiti na "Enfild"

  • 0

Privremeni menadžer Čelsija, španski stručnjak Rafael Benitez, rekao je da će se jednog dana gotovo sigurno vratiti na klupu Liverpula.

On je španskom sportskom dnevniku "Marka" potvrdio da definitivno odlazi iz Čelsija na kraju sezone i da planira da preuzme neki, takođe, poznati klub.

Benitez je vodio Liverpul od 2004. do 2010. godine i u tom periodu "crveni" su osvojili Ligu šampiona, FA kup, trofej engleskog Superkupa i Superkup Evrope.

- Ja ću se vratiti u Liverpul gotovo sigurno, samo ne znam kada. Moje ćerke i supruga i dalje žive tamo - rekao je Benitez.

Poznati stručnjak, takođe, nije isključio ni mogućnost da preuzme ekipu Reala iz Madrida.

- Ja sam navijač Reala. Bio sam tamo od 13. godine kao igrač i trener i imam dobar odnos sa predsednikom kluba Florentinom Perezom. Kad god sam razgovarao s njim, uvek je bio ljubazan - kazao je Benitez.

Pedesetdvogodišnji Španac vodiće Čelsi do završetka sezone, a "plavci" su stigli do polufinala FA kupa i na korak su od polufinala Lige Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA