LEGENDA FUDBALA: Gvaridiola je potreban Barsi, a ne Bajernu!

Za Gerija Linekera nedoumica ne postoji posle predstave u Minhenu. Španski trener bi trebalo da vodi "jadnu" Barselonu, a ne spektakularni Bajern...

  • 0

U moru izjava i reakcija širom planete na to što je Bajern očitao fudbalsku lekciju Barseloni, ističe se ona legendarnog Gerija Linekera.

Nekadašnji engleski fudbaler posebno je akcenat posle meča na "Alijanc areni" stavio na račun Pepa Gvardiole, koji će od naredne sezone zameniti Jupa Hajnkesa na klupi Bajerna i, kako stvari stoje, imati težak zadatak da ponovi rezultate Bavaraca iz tekuće.

- Samo je jednoj ekipi potreban Gvardiola, a to nije Bajern. Minhen je bio spektakularan, Barselona je izgledala jadno - napisao je Lineker i ubo u suštinu, to jest, da je Pep Gvardiola trenutno mnogo potrebniji bivšem nego budućem klubu.

 

Jup Hajnkes u svojoj oproštajnoj sezoni ima priliku da uđe u istoriju. Logično, sijao je od sreće u analizi meča.

- Posle dve godine bez trofeja, glad za uspehom je velika. Mislim da cele sezone igramo izvanredan fudbal. Moji igrači se bore i izgaraju na svakoj utakmici i to je donelo rezultate. Ponosan sam na njih - kazao je Hejnkes.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA