Džajić koči dolazak Stojanovića?

Predsednik Crvene zvezde izrazito protiv dolaska Slovenca, jer na klupi, navodno, želi da vidi nekog svog kandidata kako bi zadržao uticaj na dešavanja u klubu

  • 8

Ekipa Crvene zvezde otputovala je u Sloveniju, gde će započeti prvi deo priprema. Prema navodima beogradskih medija tokom nedelje, tamo će je sačekati domaćin Slaviša Stojanović, koji po svemu sudeći preuzima vrelu klupu "crveno-belih".

Pred sam ulazak u autobus ispred stadiona, sportski direktor Zoran Stojadinović rekao je da lično misli da Zvezda ima trenera, tako da se opet govorilo u rukavicama, odlažući reč "definitvno" za period po povratku iz Slovenije (3. jul).

I dok se isključuje opcija da bi neko drugi u poslednji čas mogao da preuzme ekipu, dnevni list "Informer" piše da je jedino predsednik kluba Dragan Džajić decidirano protiv dolaska Slovenca, koji se sa svim ostalim članovima uprave praktično sve dogovorio.

- Džajić je jedini protiv Stojanovića, dok svi ostali članovi uprave smatraju da je Slovenac najbolje od mogućih rešenja. Predsednik želi da na klupi vidi nekog svog kandidata, jer se pribojava da će u suprotnom izgubiti uticaj na dešavanja u klubu. Pitanje je koliko će dugo odolevati pritiscima ostalih čelnika.

- Ovim odugovlačenjem pokušava da kupi vreme i pronađe nekog drugog kandidata. Pominjao je u jednom trenutku i Zorana Filipovića, ali teško da će to proći - rekao je izvor "Informera", navodno dobro upućen u dešavanja na "Marakani".

Podsetimo, prema navodima neposredno posle ostavke Rikarda Sa Pintua, Džajić je hteo da na klupu dovede svog dugogodišnjeg prijatelja Milovana Rajevca.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    24. jun 2013 | 06:38

    e vise je stvarno dosta dzaja je za penziju svaka cast njemu i cveletu 90 ih ali ovo je 2013 ta pa on vise ne moze da kontrolise ni svoju zenu i cerke a leci frustracije u klubu nevalja to dzajo idi u penziju i zadrzi to malo dostojanstva sto ti je ostalo

  • Milos SC

    24. jun 2013 | 02:31

    U pravu je, sta ce nam grobar na celu tima? To je Stojadinovic LOPOV hteo da dovede jos jednog svog da nas uniste sto vise, ali ako smo iole pametni to necemo dozvoliti...

  • Zocko

    24. jun 2013 | 08:18

    Dzajo prestani sa glupostima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA