ITALIJANI OTKRIVAJU: FSS zvao Mihajlovića da se vrati na mesto selektora!

Čelnici fudbalskog saveza Srbije ponovo stupili u kontakt sa bivšim selektorom i prema pisanju italijanskih medija već su poslali ponudu na njegovu adresu, a on je zatržio neko vreme da razmisli

  • 13

Prema pisanju italijanskih medija, Siniša Mihajlović bi mogao ponovo da sedne na trenersku klupu reprezentacije Srbije. Šef stručnog štaba Sampdorije, kako piše "Gazeta delo sport", ima ponudu od strane Fudbalskog saveza Srbije da se vrati na funkciju koju je napustio u novembru, nakon isteka ugovora i neuspeha u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Bivši selektor Srbije je odmah po napuštanju kormila našeg nacionalnog tima preuzeo ekipu iz Đenove, koju je uspeo da trgne i posle samo nekoliko utakmica je izvuče iz zone ispadanja, u kojoj se u tom momentu nalazila. Kako su njegovi rezultati sa italijanskim prvoligašem dobri ponovo se javio i FSS, a kako se spekuliše, ponuda je već na Mihajlovićevom stolu, a on je zatražio određeno vreme da može da je proceni i odluči.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić je ovakvu mogućnost stidljivo najavio pre nekoliko dana pod uslovom da on ostane na mestu prvog čoveka srpske kuće fudbala, a i sam Mihajlović je rekao da bi se vratio da vodi reprezentaciju Srbije, ukoliko bi Tomislav Karadžić ostao na poziciji predsednika saveza.

Trener Sampdorije ima ugovor sa ovim klubom do kraja ove sezone, ali uz opciju automatskog produženja na još godinu dana u slučaju da ekipa opstane u Seriji A.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miljan

    21. januar 2014 | 21:41

    Nemoj Sinisa, k'o boga te mole gradjani Srbije. Zar jos vise da nam upropastis reprezentativni fudbal?

  • RS

    21. januar 2014 | 22:41

    Znaci i Tole ostaje. Sokiran sam, ko bi rekao? Nisu oni krivi, narod je stoka.

  • Djanni

    21. januar 2014 | 21:50

    FSS BUNAR...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA