Prijović sa dva gola poveo PAOK ka Ligi Evrope, Stojiljković ''overio'' Islanđane (VIDEO)

Uspešno veče za srpske napadače u Evropi

  • 0

Aleksandar Prijović je u sjajnoj golgeterskoj formi pred dve kvalifikacione utakmice koje Srbija ugra protiv Moldavije i Irske. On je sa dva gola u pobedi PAOK-a nad Ostersundom (3:1), poveo Grke ka grupnoj fazi Lige Evrope.

Oba gola dao je u drugom poluvremenu i to u samoj završnici utakmice. Prethodno je Ostersund poveo u prvom piluvremenu preko Nurija sa bele tačke, a izjednačio je Matos u 38. minutu.

U drugom poluvremenu je na scenu stupio Prijović, koji je u 77. minutu posle sjajnog centaršuta Kamposa sa desne strane glavom zakucao loptu u mrežu golmana švedske ekipe.

Dva minuta pre kraja meča, u 88. minutu Prijović je sa bele tačke potvrdio pobedu i povisio prednost na 3:1 i postavio konačan rezultat.

Pogledajte golove:

All Goals & highlights HD - PAOK (Gre) 3-1... by livgol

Uspešno veče srpskih fudbalera koji igraju u inostranstvu upotpunili su Mirko Ivanić, o kome smo već pisali, ali i Nikola Stojiljković, koji je postigao gol za Bragu na gostovanju Hafnarfjorduru kojim je doneo pobedu Portugalcima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA