Haos u Rumuniji zbog promašenog penala: Hteo da ispadne šmeker ''panjenkom'' u 96. minutu, na kraju ostao slomljenog prsta (VIDEO)

Skupo je igrača Juventusa iz Bukurešta koštao promašeni udarac sa bele tačke u 96. minutu

  • 1

Opšti haos viđen je u Rumuniji posle meča Juventus Bukurešt - FCSB (nekadašnja Steaua), gde su se tokom, ali i posle meča sukobila dva igrača domaće ekipe.

Naime, pri vođstvu gostiju od 2:1, Juventus je imao priliku da izjednači sa penala u 96. minutu, ali Kalintaru nije iskoristio kazneni udarac. On je pokušao da savlada golmana FCSB-a takozvanom ''Panjenkom'', ali ga je čuvar mreže gostiju pročitao i bez problema uhvatio loptu.

>>> Imamo najsmešniji penal godine: Toliko je loše šutirao da umalo sudiju nije pogodio u glavu (VIDEO)

Nakon toga je saigrač Kalintarua, Valentin Barbulesku totalno poludeo i imao je šta da kaže igraču koji je promašio penal i želeo da ispadne šmeker načinom na koji je izveo penal. Uz nekoliko neprijatnih reči, čak ga je i odgurnuo, da bi se sve nastavilo u tunelu i svlačionici.

Igrači su morali da intervenišu kako bi ih razdvojili, a Barbulesku je svom saigraču izrekao niz psovki i uvreda, posle čega je iznervirani Kalintari udario pesnicom u zid i slomio prst.

Sve to iznerviralo je trenera Danijela Opricu, koji je podneo ostavku i poručio igračima da ih je on doveo ovde i da će ih on i uništiti, kao i da odlazi iz kluba.

Juventus Bukurešt je trenutno poslednji na tabeli rumunskog prvenstva sa dva osvojena boda iz sedam kola.

Pogledajte tu situaciju na 10.15:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA